Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg tror ikke jeg ble voldtatt.. eller?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg tror ikke jeg ble voldtatt.. eller?

juli 19 2018 - 01:22
Jeg var på min første ferie alene. Jeg dro til Spania. Jeg matchet med en kjempe skjønn gutt på tinder, jeg ble med han og kompisen og se VM kamp før jeg dro hjem. Jeg møtte de igjen, dro på hotellrommet deres selvom magefølelsen min sa jeg ikke skulle gjøre det.. vi skulle bare ta en øl der før vi skulle ut og spise.

Det var god stemning, vi tok en øl og så et show på hotellet. Vi lo og jeg stolte på disse to fine mennene. Så gikk jeg på do. Han ene kom inn på badet, jeg ba han gå ut, han hørte ikke etter. Det lå i kortene at vi skulle rote, jeg var keen på han, vi flørtet. Han dro opp toppen min, jeg smilte. Vi kysset, det var deilig. Han begynte å kle av meg, jeg ba han om å stoppe. Jeg sa at jeg hadde bestemt meg og at det var helt uaktuelt. Han kledde av seg selv og hold meg hardt fast. Jeg var småbekymret men tenkte at han var av den hardhendte typen og jeg er ikke skvetten av meg sånn sett. Jeg sa nei sikkert ti ganger før vi gikk ut av badet. Da hadde kompisen dratt, han fortalte meg at han hadde bedt han om å dra. Altså det må ja vært planlagt at når jeg går på do så stikker han..

Han «overtalte meg» til å ha sex selvom jeg sa nei mange ganger så sa jeg ja til slutt. Han lovet meg en kjapp runde før vi dro ut, så kunne vi dra til meg og ha sex hele natten. Jeg hadde lyst til sistnevnte. Han rev opp og ødlagte skjørtet mitt, gikk ned på meg selvom jeg sa nei. Så sa jeg «du må bruke kondom» og etter det tok han pikken inn i meg uten kondom, og sa «men nå har vi allerede kommet så langt». Jeg sa at nei alvorlig talt og han gikk å hentet en. Han var utrolig hardhendt, holdt meg fast, jeg sa au sikkert fem ganger men han hørte ikke etter så tårene begynte å trille hos meg. Han spurte hva det var og jeg sa at det gjorde vondt og snudde meg vekk. Han sa at jeg var nødt å se på han for dette var alvorlig og spurte hva han kunne gjøre annerledes , jeg sa han kunne være forsiktig.. så var han litt forsiktig og jeg var med på sexen på dette tidspunktet. Jeg stønnet.. så var han overhode ikke forsiktig, rev meg i håret og holdt meg så jeg ikke hadde sjans å komme løs før jeg stoppet han. Han stoppet.

Etterpå sa han at hvis jeg mente at han hadde gjort noe mot min vilje så kom han til å henge seg helt seriøst. En ganske alvorlig trussel og jeg tror han skjønte selv at han hadde gjort noe galt med et sånt utsagn?

Jeg spurte om vi ikke kunne gjøre det igjen, så kunne det bli en fin opplevelse for oss begge. Vi kunne kommunisere og nå visste han at han måtte være litt roligere i starten. Han sa at det kom aldri til å skje, Han fikk angst bare av å se på meg. Jeg sa at jeg kom til å hate han hvis vi skilte lag sånn, noe vi gjorde..

Dagen etter tenkte jeg «uff, det var dårlig sex, har ikke lyst å fortelle det til noen».. men jeg gren hele tiden og følte meg så lurt og lite respektert.. jeg fortalte det til bestevenninnen min et døgn etterpå. Hun sa at det var voldtekt og at jeg måtte dra på voldtektsmottaket. Dagen etter dro jeg til Norge, og tenkte at det kunne jo sikkert ikke skade å høre hva de ville si. Jeg var helt knust og gren hele tiden. Jeg reagerte på min egen kroppslige reaksjon fordi jeg fortalte meg selv hele tiden at «det var jo ikke så ille» så hvorfor er jeg så dramatisk.. jeg dro dit, de drev med bevissikring og det var utrolig tøft. Jeg måtte komme tilbake med klærne jeg gikk med den kvelden osv.. nå skal jeg i møte med advokat og er utrolig usikker på om jeg skal anmelde..
Avatar

Ja, du ble voldtatt

juli 30 2018 - 20:15
Jo, du ble voldtatt. Han holdt deg fast, opptrådte truende, stoppet ikke når du hadde smerter, presset penisen sin inn i munnen din uten ditt samtykke og var hardhendt med deg, selv om du sa at du ikke likte det. Ikke hør på personen over her. Dette er voldtekt og ikke greit. Han visste godt at du ikke likte det, og det at han truet med å ta sitt liv om du anmeldte ham, tyder på at han skjønte at dette ikke var frivillig fra din side. Hans trussel bør du tolke som en hersketeknikk der han prøver å få deg til å holde dette for deg selv.
Til forsiden