Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg kan ikke leve uten familien min

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg kan ikke leve uten familien min

okt 9 2010 - 21:31
Livet mitt har blitt helt ulevelig. For snart et år siden flyttet jeg fra pappaen til mina barn. Han har endel psykiske plager de siste årene og det har gått ut over mange ting i vårt liv som jeg ikke klarte mer.. Men jeg håpet vi kunne få snudd den "onde sirkelen" ved å være litt fra hverandre. Men etter som tiden har gått har det gått veldig opp for mag at jeg kan ikke leve et "moderne" skilt liv. Jeg kan ikke leve uten han, jeg orker ikke dele barna mht samvær, dette går såå ut over verdiene mine, mitt livssyn og familien inkludert han er mitt "alt".. Jeg vil bare ikke dette, jeg orker ikke mer.. Hjertet mitt og hodet mitt går helt i stykker. Jeg går til psykolog en gang i uka og har gjort det i ca 2 mnd. Men hun kan jo ikke fikse dette.. Hun kan ikke gi meg familien min tilbake...
Jeg har prøvd å få han med på å prøve igjen nå som vi har fått litt avstand til det som var og blitt mer reflekterte når vi ser på hvilke problemer vi hadde.. Men han er bare usikker på om vi kan klare å forandre på ting og vil ikke.. Jeg bor på hans hjemsted, ei lita bygd, vi prøver å ha delt omsorg, jeg har gått med på en avtale om samvær og at vi skal bo her(sikkert fordi jeg har håpet hele tiden at hvis jeg er grei, så ordner ting seg med oss).. Men avtalen fungerer ikke.. Jeg klarer ikke å skulle bo her i hans miljø, ha angst hele døgnet for at han kanskje finner noen ny, jeg vet at jeg kommer ikke til å klare at det skal komme noen inn i mine barns liv sånn, en annen som får mitt liv og min familie.. Jeg fatter bare ikke hvordan jeg skal få til å leve fremover med dette.. Jeg er så låst fast i ting jeg ikke klarer å leve med.. Jeg føler jeg har tre alternativer for min framtid, det ene er om han kunne greie å gi en sjanse til for oss, den andre er at jeg overlater barna til han(jeg klarer jo ikke mentalt å være der for dem uansett) og bare drar min vei og begynner på nytt at eller annet sted, eller det siste som er å ikke leve mer.. Jeg orker bare ikke mer sorg, savn, smerte, angst og vonde tanker... Jeg klarer det bare ikke.. Jeg orker ikke fremtiden.. ..
Til forsiden