Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er så lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er så lei

sep 15 2011 - 00:44
uff jeg orker ikke dette her noe mer:( er så veldig lei av meg selv at jeg orker bare ikke å være her noe mer
har prøvd å gjøre ting bedre men virker ikke som noe funker..er mye jeg ville ha sagt men klarer bare ikke å si det.. jeg har så dårlig kontakt med folk også...:(
Avatar

Re: Jeg er så lei

sep 15 2011 - 01:46
Klart man blir lei. Det er vel ingen som ønsker dette for seg selv. Når en ser at en skaper en del av det så butter det imot på motivasjonen også.

Det er mange ting vi kan gjøre men ikke alt som er riktig. Kan hende en må prøve 100 veier for å finne riktig retning. Det gjelder resten av livet så jobben er det verdt å ta.

Mange blir ledet bort fra seg selv fra fødselen av og det å finne tilbake når en tror en har fått seg en identitet vil gjerne skape interne konflikter. Noe som fører til at en ikke lenger passer inn i sitt eget virkelighetsbilde. En kikker utover for å finne noe å sammenligne seg med og dermed er en i uføret allerede der. Om vi kikker innover og kjenner på tilhørigheten så er det en bedre følelse som ligger der inne. Vi lærer ikke om dette gjerne før en får seg en liten smell. Det blir på en måte siste utvei å gå utrad til verks. Det funker.

Tror det i stor grad gjelder å finne ut av hva man virkelig vil. Hvordan vil en føle seg, hvor vil en være. Svar finnes men de er vanskelige å se. Jo lenger ned man er jo høyere må en sikte for å se dem. Om en ser seg rundt bare vil en ikke finne annet enn bekreftelse på hvor en er, ikke hvor en skal.

I stor grad handler hele prosessen om å ta tilbake livet. Det har kanskje tuslet bort fra en eller så har en blitt dyttet og dratt i feil retning. Da ender man opp med å være lost.

Har en sterk tro på at en kan snu det hele og leve bedre enn det man noen gang hadde trodd. En må finne sin egen vei og det er kanskje noe av det vanskeligste vi må gjøre i livet. Noe eget, følge hjertet.
Avatar

Re: Jeg er så lei

sep 15 2011 - 10:54
Godt sagt! Ledet fra seg selv er et meget beskrivende utrykk,lurt vekk fra seg selv,en eller annen holder en godbit foran en så men mister retningen og stien men trår,også blir man forlatt i mørke skogen,mens han som lokket deg var sjalu på deg og sier he he he.
Til forsiden