Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er redd for at jeg har gjort noe dumt på sosiale medier

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er redd for at jeg har gjort noe dumt på sosiale medier

mai 31 2020 - 19:00
Litt om meg, jeg er en jente i 20-åra som kommer fra en plass hvor alle kjenner alle. Etter at jeg ble syk falt jeg litt utenfor det sosiale. Jeg blir veldig impulsiv og ukritisk i det jeg gjør og mister helt kontroll på hva jeg skriver og deler og gjør på sosiale medier. Impulsiteten har ført til del tabber som jeg angrer veldig på.
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal oppføre meg på facebook og på instagram og har et veldig ambivalent forhold til sosiale medier. Har gjort alt fra å slette profil, lage ny. Legge veldig mange til som venner, slette dem igjen. Og være over gjennomsnittet aktiv, spesielt på facebook i hektiske perioder. Det er bare rot og kaos og jeg vet ikke hvem som har fått med seg hva. Jeg føler at jeg har tabbet meg ut og ødelagt mange relasjoner. Og at ryktet mitt har fått en smell, da dette har foregått on and off i flere år.
Skulle ønske det fantes en slags PT- for sosiale medier, eller rådgivere spesialiserte på dette med sosiale medier. Vet noen om det finnes. Jeg har absolutt ingen kontroll over hva jeg har lagt ut og er veldig urolig for dette. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å få oversikt over hva jeg faktisk har delt og at noen profesjonelle kan hjelpe meg med dette, i og med at det er et sensitivt og personlig problem. Jeg vet at tilbud som slett meg, finnes, men jeg tror ikke at de tar seg av sånne saker. Har noen lignende erfaringer og funnet måter å takle det på? Enten om det er mestringsstraegier eller vet om kanaler som tar opp temaer (youtube eller lignde) eller annet?
Avatar

Oversikt sosiale medier

mai 31 2020 - 21:38
Hei!

Det er ihvertfall relativt lett å se hva som er registrert av deg på Facebook.
Ved å gå til "Innstillinger" så finner du link til "Din Facebook-informasjon" til venstre. Klikker du på den så kan du velge f.eks. å laste ned all informasjon. (Dette gjelder bare den kontoen du har nå da. Skal du "dypere" må du nok ha mer hjelp)

Har også sendt deg privat melding med link
Til forsiden