Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg ble kjent med han her. Han ødelagte meg nesten.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

jan 21 2022 - 08:51
Jeg er enig i det Rogajente skriver. Det stemmer at man må tilgi seg selv også, for at man ikke kom seg vekk (enda) tidligere, ved de første tegn til røde flagg.
Avatar

Helt enig

jan 21 2022 - 11:04
Trådstarter velger selv hvilke råd hun tar med seg.Du viser ikke stor forståelse for henne.
Avatar

Hei

jan 21 2022 - 11:48
Det er veldig trist at mange slike saker blir henlagt og at politiet ikke prioriterer
Avatar

Til ts

jan 21 2022 - 12:31
Hei . Først må jeg bare si at jeg synes dette var veldig trist lesning , jeg har selv vært i ett fysisk og psykisk voldelig forhold . Det er fryktelig vanskelig å komme seg igjen etter noe sånt. Det setter spor , dype spor . Håper virkelig du får det bedre med deg selv med tiden. Det er en lang kamp .om du skulle ønske å skrive på pm så bare å sende meg venneforespørsel evt :)

Og jeg kan også bekrefte desverre at politiet som regel ikke gjør det de skal i slike saker . De blir henlagt . Og det stopper ikke der . For har du først vært i ett voldelig forhold og politiet skulle åpnet sak for så å henlegge . Vil da den parten som gjorde deg vondt få vite om anmeldelsen og da sto ihvertfall jeg på tynn is... for politiet opprettet sak men så henla de kort etter . Og DET er livsfarlig. Det er ikke alltid en kan lene seg på eller bruke de "Grunnlovsfestede rettigheter " vi har . Det er desverre ikke sånn det funker i praksis . Og det vet vi som har erfart det.

Styrkeklem fra meg ❤
Avatar

Her må jo admin gjøre noe

jan 21 2022 - 14:50
Dette er jo helt vilt. Har også lest om folk som har vært utsatt for en godt voksen mann her som lurer bilder ut av de han snakker med her inne og dukker opp med nytt nick hele tiden.

De som står bak denne nettsiden må begynne å ta litt mer ansvar snart. Sidetmedord.no er jo himmelrike for folk som vil utnytte sårbare mennesker. Jeg bekymrer meg spesielt for de yngste brukerene som kommer inn her og trenger hjelp.

Jeg ser bl.a at man ikke trenger å legge ved mailadr når man registrerer seg her inne. Det er jo fullstendig hodeløst. Ikke bare kan man på den måten operere under både 3, 4 eller 20 forskjellige brukere. Men det er også vanskelig for moderator å få tak i/spore opp en bruker uten kontaktinfo, mtp regelbrudd.

Jeg er nysgjerrig på hva admin svarte ts når hun varslet?

Jeg håper dere som driver nettsiden leser dette her og faktisk gjør noe. Å bare skrive "nå må dere være snille mot hverandre og respektere hverandre" som dere har drevet med tidligere i trådene her, HOLDER FAKTISK IKKE! Det er mye psykisk sykdom på denne nettsiden og dere må seriøst begynne å slå litt hardere ned på enkelte ting som blir skrevet. Jeg gidder snart ikke være her mer, ting går jo helt over styr
Avatar

Enig med deg hockeypulver.

jan 21 2022 - 19:08
I 2019/2020 kom jeg og andre brukere med tips til hvordan evt et nytt og bedre oppdatert forum skal se ut.
Bl.a advarsler og utestengning mot de som bryter forumsregler ( hets , sjikane, persondebatt, trusler osv)

Det bør også være en advarsel på toppen av vennetjenesten og ellers på forumet om å være forsiktig hva du utleverer på nettet.

Det burde være aldersinndelt underforum. Det er ungdom helt ned til 14 års alderen som leser det som blir skrevet på forumet.

SDMO oppleves som et offentlig toalettvegg der alle kan tægge og buse ut med akkurat det de vil. Null konsekvent oppførsel fra moderatorer , men de skal likevel " overvåke" samtaler og leke politi. Rart det likevel er kvinner som opplever trakassering da.

Ikke rart at det er mistillit til det psykiske helsevesenet når dette er nettstedet som det linkes til " go to- stedet" for folk som sliter.

Har klaget og kommet med forslag flere ganger .Det ser ikke ut som.det skjer noe forbedring any time soon desverre . :/
Avatar

Hei

jan 21 2022 - 19:25
Jegerleimeg jeg tolket det akkurat slik du gjorde.
Avatar

Hmmm

jan 21 2022 - 19:26
Jeg opplever heller ikke at folk deler for mye på forumet.
Avatar

Generelt nettvett råd, jegerleimeg.;)

jan 21 2022 - 20:44
Trådstarter skriver selv at vi alle bør være forsiktig med hva en deler.

Nå sikter jeg først og fremst til den " tjenesten " som heter finn venner.
Jeg aner jo ikke hvem som er venn med hvem her inne og hva de deler for den saks skyld.

Jeg har vært medlem siden 2018 , og det har nå og da dukket opp tråder der unge kvinner spesielt ber andre være obs på brukere som prøver seg.

Håper dette var oppklarende for deg.
Avatar

Re: Jeg ble kjent med han her. Han ødelagte meg nesten.

jan 21 2022 - 23:18
Wow... her har det kommet mye.
Jeg kan si det sånn meningen med innlegget var å fortelle hva jeg har opplevd med en kar her. Og at man må være forsiktig med hva man sier til mennesker man blir kjent med over nettet og jeg mener spesielt her på sånne forumer for oss som er sårbare fra før av.
Jeg kan si det sånn at jeg klarer ikke bare å tilgi verken meg selv og hvertfall ikke han. Han har sagt han var bare snill mot meg. Jeg kan si at i de årene med han var et reint helvete. Jeg sliter fortsatt mye i dag, det er noen år siden det ble slutt, men vet dere hva jeg skammer meg ove rat jeg ikke har fortalt noe før, advart andre her inne, advart andre jenter. Jeg vet som sagt t det finnes andre som har møtt han og blitt kjent med han. Jeg får helt vondt i magen av å tenke på det. Jeg er sånn at jeg bryr meg om andre, før meg selv.

Jeg har søkt hjelp og jeg har prøvd å gjøre noe med opplevelsene. Men når 80% av alle slike saker blir henlagt, hva mer får man gjort? Hva mer kan man gjøre.? Man kan i hvertfall begynne her på forumet å fortelle hva man har oppelvd, gi råd og tips til dere andre om å være forsiktig. Jeg håper at det var litt mere forklarende for dere som hr satt i gang en liten diskusjon av mitt første innlegg.
Jeg sliter enormt med alt det vonde han påførte meg i alle disse årene, jeg unnr ingen verken på dette forumet eller andre steder å oppleve det jeg opplevde.
Vær forsiktig, uansett om du er mann eller dame. Er helt sikkert noen damer her også som ikke burde vært her.
Avatar

Re: Jeg ble kjent med han her. Han ødelagte meg nesten.

mai 8 2022 - 18:23
Jeg har ikke lest alle kommentarene, men uansett hvorvidt jeg er enig med det som blir sagt eller ikke så er det fullstendig urelevant når folk "shamer" deg for å ikke "gjøre noe med saken". Det å gjøre noe er ikke alltid så lett som det virker som at dere tror. Har man 100% bevis på alt man sier så hadde det nok vært lettere å stå frem, men de fleste tenker ikke på å skaffe bevis før det omtrent er for sent.

Jeg håper du finner noe støtte i noen av kommentarene og ikke bare negative nedbrytende kommentarer som shamer folk som ikke tør eller klarer å stå frem. Er det noe admins her virkelig bør ta tak i så er det dette, fordi det å shame noen for å ikke tørre å stå frem om sin situasjon eller opplevelse er noe av det styggeste man kan gjøre og det fører til at færre tør å stå frem.

Håper du finner positiv støtte og noen som virkelig kan bringe deg oppover, ikke nedover, lykke_sliten. Håper også at du klarer å la være å ta til deg de kunnskapsløse kommentarene enkelte her inne kommer med.

Hilsen person som står frem om overgrep, vold og omsorgssvikt etter 12-20 år (hvor lenge siden det er siste tilfelle avhenger på hvilken av dem man tenker på).
Avatar

Re: Jeg ble kjent med han her. Han ødelagte meg nesten.

juni 15 2022 - 23:23
Dette forumet er visst ikke noe annerledes enn andre forum på nett. Uten god modereringen er det utrygt å dele. Hadde tenkt til å skrive et innlegg her, men etter å ha lest igjennom litt ser jeg at dette ikke er en trygg plass.

Skummelt at de ikke har tatt imot beskjedene om modereringen. Da er det faktisk bedre å ikke ha et forum.

Å oppleve psykisk vold og overgrep er ekstremt belastende. Å i ettertid bli shamet, for at man ikke utsetter seg for nye overgrep hos et politi som ikke gjør noe, det burde blitt moderert bort på et slikt sted som dette.

All støtte til deg trådstarter. Du er tøff som sier ifra.
Til forsiden