Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Invadering av privatliv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Invadering av privatliv

jan 4 2018 - 14:51
Har en nabo som går meg på nervene. Hver helg er det ny runde med å mase om å drikke vin. Hadde for all del vært veldig koselig om han faktisk var hyggelig, men nå sist gang startet han å krangle om alle de gangene det ikke har passet å møte han. Vurderer å si ifra neste gang at det ble ubehagelig sist? Hva hadde dere gjort? Denne naboen gjør det nesten uholdbart å bo her..visse kjenner ikke sin besøkstid tydeligvis
Avatar

Hei

jan 4 2018 - 20:06
Han hadde jeg unngått, absolutt. Syns det er noe som skurrer hvis noen du knapt kjenner blir irritert hvis du takker nei til å treffes, det er jo ikke vanlig? Følg magefølelsen.

Lykke til
Avatar

Sett grenser og velg han bort

jan 8 2018 - 14:38
Hei, jeg har hatt en lignende opplevelse som deg. Bare å sette stopp. Antagligvis hjelper det ikke at du sier du vil ha det på din måte. Han vil nok ha alt eller inget. Skynde deg vekk før du blir spist opp er mitt råd ;-)
Avatar

:-)

mars 12 2018 - 15:35
Tusen takk for svar!

Han har nå ikke gitt lyd fra seg på snart en mnd, så tror hintet er tatt/nådd :p
Utrolig deilig å ha privatliv igjen! :-)
Til forsiden