Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innpåsliten eks-kjæreste..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innpåsliten eks-kjæreste..

mai 8 2020 - 12:35
Hei dere!

For to år siden endte jeg for godt et forhold som hadde utviklet seg til å bli giftig, manipulerende og vi ble rett og slett avhengig av hverandre. Det tok litt tid før jeg klarte å bryte ut av syklusen, men til slutt så fikk jeg det til og sitter nå igjen med mer enn jeg noensinne kunne bedt om. Jeg har familien min tilbake, og ting går bedre i karrièren min. Fortiden min kommer alltid til å være der, jeg må bare lære meg å leve med de feilene jeg har gjort.

Etter å ha endt et vondt forhold på en ganske stygg måte, så blokkerte jeg henne på ALLE sosiale medier, det inkluderer også blokkering av mobilnummer og e-post.
Det har resultert i at hun ved flere anledninger har ringt meg fra andre nummer og jeg har begynt å ikke svare på ukjente nummer..
Og av en eller annen merkelig grunn så får jeg fremdeles e-postene hennes.. Er det mulig å "dobbeltblokkere?" Og når kan jeg eventuelt politianmelde?

Noen som kan hjelpe meg litt?

Hilsen sliten jente, 25
Avatar

hei

mai 16 2020 - 00:50
hadde jeg vært deg
ville jeg rett og slett
hørt med politiet
eller en jurist da
de som kjenner lovene
og så ville jeg
forsøkt å forklare eks da
hva det dreier seg om
vel uansett hva
håper ordner seg ;)
Til forsiden