Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor vil jeg dette?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor vil jeg dette?

feb 6 2020 - 20:34
Det er veldig få jeg kan snakke med om det, spesielt kompiser, de hadde tenkt jeg var unormal. Jeg føler meg på mange måter unormal. Da jeg endelig mannet meg opp og sa det til min kone ble hun rasende og senere lei seg. Jeg måtte grave dypt for å kunne forklare meg, og jeg er enda usikker om jeg helt forstår selv. Derfor skriver jeg her...om noen har det som meg, please skriv. Min kone og jeg har vært gift i fem måneder bare, men vi har vært sammen i 3 år. Jeg fortalte henne om hvordan jeg følte, mine ønsker, hva som tente meg ganske tidlig i forholdet, så det har ikke ødelagt oss, men det er voldsomt for meg da hun går ut med venninner eller reiser på jente tur. Jeg greier ikke å tenke på annet, jeg greier ikke å konsentrere meg på jobb og jeg greier ikke å sove. Fordi jeg ser det for meg, Jeg vil nemlig at hun skal ar sex med andre menn. Jeg elsker tanken på at andre men har seg med hun. At hun går på byen og at hun danser med andre, at hun fløter med menn, at de kjøper drikke til hun og hun blir full og blir den med hjem. I natt for eks er hun ute med en venninne, de har vært mye samme, de har vært i Berlin. Venninnen er attraktiv, hun har man og barn, men hun er super flørtete og jeg blir veldig opprørt når de går ut sammen. Hun ser det på meg da hun begynner å ordne seg for å gå ut. Hun spør meg om klær jeg vil hun skal ha på seg, hvordan hun skal legge håret. Skoene og så velger jeg undertøyet. Det gjør noe med meg jeg ikke kan forklare. Jeg er ikke en pervo, jeg er faktisk ganske suksessrik i feltet mitt og jeg er forholdvis attraktiv, har aldri hatt problemer med det motsatte kjønn. Jeg ønsker egentlig ikke å forklare eller å få en forklaring, jeg vil bare fortelle hvordan jeg har det. Vel tingen er at hver gang hun er ute går det helt rundt for meg men når hun kommer hjem og forteller meg at hun ikke har gjort noen blir jeg så skuffet men tenker at det er ok at det er meg som ønsker noe som hun ikke vil. Hun har nemlig aldri vært med en annen mann uansett hvor mange ganger jeg har sagt at det er greit. Hun flørter og flørter med tar aldri steget helt ut. Vi var i Hellas en sommer og da vi fant en Drinkbar så jeg at hun likte bartenderen, vi endte opp der hver kveld. Det var nok det nærmeste hun kom noen gang til å innrømme for meg at hun kunne tenkt seg å være med en annen. Som sagt hun er på byen og jeg er hjemme alene nå fant denne siden hvor jeg kan fortelle verden hva jeg føler.
Takk for det ,,,det føles bra å kunne si det...eller skrive det
Takk
Avatar

Takk

des 31 2020 - 18:47
Takk for tankene dine . Du er modig som skriver. Du er ikke unormal, men du trenger hjelp. Det er vondt å stri med alle de tankene og følelsene du har tenker jeg, Ønsker deg alt godt.
Til forsiden