Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor oppfører kjæresten min seg på denne måten?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor oppfører kjæresten min seg på denne måten?

jan 23 2018 - 21:25
Jeg ønsker å dele litt av min hverdag, for å få tilbake mld fra de som forstår mer enn hva jeg gjør akkurat nå.

Jeg ble sammen med en mann for ca. 8 mnd siden. Han er verdens beste, når alt er bra. Men ganske tidlig merket jeg at han har regel messig en vanskelig være måte.

Vi kan ha det veldig bra, helt til det snur. Han blir da veldig vanskelig å ha med å gjøre. Akkurat som han misforstår alt jeg sier å gjør. Han tolker det og ser det på en feil måte. Ut av det blir det konflikter. Han anklager meg og ydmyker meg verbalt. Han blir sint og innesluttet. Dette varer i ca.2-3 dager. Så går alt over og han er verdens beste igjen. Men i hans øyne er jeg årsak til konflikt. Han mistenker meg for at jeg har leie hensikter. Han selv blir sliten i etter kant.

Disse "være måtene" varierer men kommer alltid. Ca hver annen uke. I det siste skjeldnere. Men han blir riktig ufin og jeg blir nesten redd han, når disse anfallene kommer. Ellers når alt er bra er han den beste. Ingen mistanker. Alt er bare i harmoni.

Hva kan dette være? Hvordan bør jeg være? Jeg har ei datter og hun blir sliten av hans være måte... Han ser ikke at han har ett problem. Det er meg som er årsak til konflikt i hans øyne... Jeg søker råd fra dere som har opplevd lignende... Kan en slik person bli helt frisk og stabil? Hva hjelper og hva er det dumme jeg gjør? Håper på svar.
Til forsiden