Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor forsvinner noen-imens noen blir?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor forsvinner noen-imens noen blir?

nov 14 2017 - 16:09
Hei

Jeg er en voksen dame i slutten av tredveårene. Oppvokst på et lite tettsted. Hadde egentlig en god barndom men min far slet psykisk i perioder, jeg ble også en del mobbet i barndommen.
For 12 år siden flyttet jeg til byen ilag med drømmemannen og stiftet familie. Jeg brøt egentlig med det livet jeg hadde, og det ble etter hvert vanskelig å holde kontakten med mine gamle venner. De sluttet å ta kontakt følte jeg, selv om jeg prøvde å ta kontakt med de hver gang jeg var på besøk hjemme hos min mor og far, så tok de aldri kontakt tilbake. Jeg har også tre eldre søsken, føler også at de har brutt kontakten med meg. Broren min er unnskyldt siden han bor langt vekke, men de to eldste søstrene mine tar aldri kontakt lenger, og er ofte i byen som jeg bor i uten å komme på besøk til meg. Dette sårer meg. Jeg har prøvd å ta det opp med dem, men de vil ikke innrømme at det er deres feil

Jeg og min mann var gjennom en krise i parforholdet for 5 år siden, der vi holdt på å gå fra hverandre ( orker ikke å gå inn på dette her), men har lappet sammen forholdet igjen, og prøver så godt vi kan. Vi har bil, villa og god økonomi, så det har ingenting med det å gjøre.
Ingen i familien annet enn mamma vet hva jeg har gått gjennom, men følte også denne tiden at ingen støttet meg.

Nå siste årene har jeg vært opptatt med barn, hus, hjem, jobb og diverse og har heller ikke hatt tid å være så sosial, men føler likevel at det hadde vært greit å hatt noen venner av og til, for føler meg ofte litt ensom. Jeg ser også nå at mange såkalt nye venner som jeg fikk etter at jeg flyttet til byen har falt ifra, og jeg vet ikke hvorfor. Lurer på om det er noe galt med meg, eller om det er bare mangel på tid hos de fleste?

Noen tips og råd til å føle meg mindre ensom?

Til forsiden