Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor er du "evig singel"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

des 8 2016 - 14:56
Artig tråd! Egentlig ganske lærerikt og trøstende å lese... Jente på 22 som aldri har vært i no serriøst forhold. Har store problemer med å slippe noen sånn innpå, og klarer ikke være helt meg selv når jeg liker en gutt. Store selvtillits og selvbilde komplekser også. Håper en dag det endrer seg da.
Avatar

Re: hvorfor er du "evig singel"

des 15 2016 - 03:39
Ble sammen med "mannen i mitt liv" da jeg nettopp hadde fylt 15år..
Vi fikk en datter sammen rett etter jeg fylte 20år, vi giftet oss da jeg var 23år..
Livet var helt greit, litt smårusk her å der men det er det jo som regel alltid.. det jeg senere skulle få vite, at mannen hadde hatt et forhold på si med ei fra jobben var jeg absolutt ikke klar for å høre.. verden raste sammen, jeg ville prøve å løse det men han var ikke interessert..
så der satt jeg med en datter på 7år og skulle prøve å forklare ho hvorfor vi ikke kunne bo med pappa lenger og hvorfor vi ikke skulle være gift.. mens pappaen Joda han var ute å festa, hang med venner og levde livet mens jeg å jentungen satt sammenkrøllet i sofaen å grein..
Dette er heldigvis 4år siden nå og ting har bedret seg betraktelig :) har fortsatt ikke funnet noen å dele livet med men føler det går ganske greit aleine selv om jeg er mye ensom. Kunne heller trengt en kompis enn en kjæreste.
Er forresten på go fot med eksen så vi snakker flere ganger i uka, noe som har hjulpet veldig for vår felles datter ;)

Avatar

25 år evig singel

des 21 2016 - 17:43
Jeg har vært singel hele livet, jeg har altid hørt at jeg er for kravstor og gjør meg utilgjengelig etc, det er lov og være litt spesifik når det gjelder kjæreste og finne en med litt samme interesser?
Avatar

Evig singel

feb 15 2017 - 21:52
Jeg har å kommet fram til jeg forblir evig singel. Har ikke hatt et seriøst forhold på 10-år. Truffet noen og uheldig gang på gang. Gitt opp dette Love life. Kjærligheten er vist ikke ment for meg. Jeg har innfunnet meg med situasjonen. Mang gang jeg sitter og lurer på hvorfor meg
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

feb 16 2017 - 14:08
Det virker som det er eit evig spørsmål dette her, og det er tydelig at det er mange som er i samme situasjon her. Eg trur at det ofte er lett for å sjå "problemet" framfor å sjå roten til problemet, om dåkke skjønner? Det går mykje igjen her med dårlig sjølvbilete og sjølvtillit og usikkerhet. Eg har slitt med relasjonsproblemer lengre enn eg sjølv har innsett.. Eg trur meste av problema ligg i at ein har lettare for å "jakte" på den store kjærligheten framfor å jobbe med seg sjølv i håp at ein finn noken som kan fikse "problemet", om dåkke henger med? (mykje metaforer no merker eg).

Det som har gitt best virkning for meg var å vere singel lenge etter eit langvarig forhold, eg gjekk gjennom alle fasene: desperat, ensom og til slutt at eg var fornøgd med tilværelsen av å vere singel. Men det krevde mykje av meg, ensomheten er værst, men det er ein måte å jobbe med seg sjølv på. For veit ein ikkje heilt kva ein sliter med og kva ein er på jakt etter i det motsatte kjønn så trur eg at det lett kan føles som ein evigvarende jakt.. Håper dette var litt til hjelp for noken :-)

Beside.. Det er lettare å finne kjærligheten når man er trygg på seg sjølv og har funne ut sjølv kva ein vil her i livet framfor å vere usikker. Men igjen! Eg har ikkje fasiten, eg sliter fortsatt med at eg fort mister interessen for personer..
Avatar

Hmmmm!!

feb 16 2017 - 14:56
Ja,godt spørsmål det gitt :Har intrykk av det er endel som er/har vært single så altfor lenge...Kansje er det flere ting som spiller inn..Tross alt,så heter det vel ikke 'drømme' dama/mannen for ingenting,og det kan fort bli til at det bare blir med/i drømmen(e) at man har en slik....tror det kan holde lenge om man bare finner en som er god nok,så lenge man er glad i hverandre....Forresten så har jeg personlig slitt endel med rus,og har liksom ikke orket å prioritert samvær med dame,da jeg vet at det er/kan være en vanskelig kombinasjon.....Har heldigvis kommet meg på rehab.og er i LAR og holder på å få meg leilighet..Fortvil(er) ikke :Let aktivt på nett o.l og du finner han/henne helt sikkert...Og LYKKE TIL MED Å FINNE DERES UTKÅREDE...
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

mai 18 2017 - 15:44
Jeg er vel singel 5 -6 år av gangen, med kun avbrudd bestående av 6 måneders forhold. Jeg er veldig flink de første månedene, men så dabber min interesse for partner av. Det er akkurat som om jeg lukker meg. Har vel kommet til det stadiet at jeg ikke bryr meg lenger. Det hadde vært fint å ha ett forhold, men livet har liksom hardnet hjertet mitt og da føler jeg at det er lite jeg kan gjøre.
Avatar

:/

mai 18 2017 - 20:23
Huff ja, kjenner meg igjen i mange av postene her.

Føler meg så 'fucked up'
Avatar

.

mai 21 2017 - 15:01
Fordi jeg et motbydelig menneske
Avatar

Jeg vet...

juni 12 2017 - 05:53
... hvorfor er jeg singel.
Jeg HATER mennesker :)
Avatar

Heisann

juni 17 2017 - 11:14
Forstår godt at dette er et godt og populært tema
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

juli 15 2017 - 23:24
hvorfor jeg er singel? usikker.. kanskje det er min høyde på 169, kanskje det er fordi jeg er introvert, eller kanskje det er fordi jeg ikke har evnen til å føle kjærlighet. sistnevnte er pga kraftige svik i livet, noe jeg var åpen om til EN person som utnyttet dette til det fulle. etter dette har jeg ikke følt så veldig mye.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

juli 16 2017 - 01:24
Fordi jeg er for snill og ikke nok frempå..
Har lett for å snakke med fremmede, men nevner du dating blir jeg skikkelig usikker.

Pratet med en venninne av meg i dag om hvorfor skandinaviske folk ofte lettere finner seg en fra en annen kultur. Om at f.eks utenlandske menn ofte er flinkere til å snakke om følelsene sine og at de er mer frempå på sjekkingen.. de er liksom mer selvsikre og målrettet ovenfor damer og hva de vil ha.. det ble til og med sagt at de er mer selvsikre og mandige i senga..

Jeg kan fint snakke om følelsene mine. Men kommer nok til kort på de andre punktene.. Blir det f.eks rivalisering om en dame bakker jeg som regel unna.. (er så lei av at andre knabber "damene mine")

Må liksom bli åtti før jeg tørr å gjøre som jeg vil.. Men da er det jo for sent å etablere seg med familie (slik jeg ønsker meg).. ;p
Avatar

Evig singel

juli 18 2017 - 17:49
Jeg har egentlig valgt å forbli singel fordi jeg ikke finner noe jeg liker godt nok. Vil heller være i et 100% forhold enn å være i noe jeg ikke ønsker. Jeg går nå på 4 året og har det greit, synes det er godt å være singel og fly fra blomst til blomst til jeg dør. Jeg har også inntrykk av at jeg lever mer og har fått mer opplevelser som er verdt noe mer enn å holde ut bare for å være i et forhold. Tror ikke det er sunt i lengden å ha ett forhold, en partner og samme syn på alt. Jeg liker det bare ikke.
Avatar

grunner for å forbli evig singel i Norge

nov 2 2017 - 17:43
du er singel mann fordi du ikke er perfekt. norske kvinner vil ikke ha menn med rullestol eller uten jobb eller som ikke ser ut som Brad Pitt og Johnny Depp.
Avatar

Re: Evig singel

nov 2 2017 - 19:24
Er nesten umogleg å like meg. Fordi eg er sårbar både fysisk (lett solbrend m.m.) og psykisk. Fordi eg er idealist og altfor lenge sverma for tapte saker som naturvern. Har gått over til antimiljøvern fordi eg har vorte hatsk og håper framtida skal arve ein øydelagd klode.
Men likevel har eg ikkje heilt gitt opp både å verte kjend med ei dame, eller at eg kan ha ei framtid enno.
Ein annan grunn til at eg er aleine er at eg slutta å røyke som niåring etter nokre få omgangar med snikrøyking saman med tre kameratar gjennom eit halvt år. Før dei fleste andre hadde byrja slutta eg. Sidan puffa antirøykinga mi meg gradvis ut av samfunnet saman med at eg er avhaldande til alkolhol.
Å vere snill og ærleg er heller ikkje noko stort pluss. Men det er greit å signalisere at ein er slik, for då kan ein finne sine like blant dei som står lågt på rangstigen.
Avatar

7 år

nov 20 2017 - 19:44
Vært stort sett singel nå i over 7 år,da gikk jeg fra eksen som jeg hadde det helt fælt med.Det var mye psykisk vold der.(vi var sammen over 10 år)Ble stormende forelsket etter det,og hadde et heftig forrhold for å bli forlatt av han.Det viste seg at han var utro hele perioden.Etter det ble liksom alt inni meg kaldt,jeg klarer ikke la meg falle for noen.Treffer jeg noen som viser interesse kan du være bra sikker på at eg finner på noe for å ødelegge dt.Og blir det noe som ligner på at jeg liker han så løper jeg før han finner en grunn til at jeg ikke er rett for han.
Desuten ville jeg aldri latt meg falle for menn jeg kunne tenkt meg vise meg offentlig med,det er liksom tryggere med de som jeg alikevel aldri blir forelsket i.Himmel det er jammen ikke rart jeg er singel :)
Er jo bare 45 år og har lyst på en mann,men er avhengig av å ha tid for meg selv også.
Traff en for en tid tilbake,han løy for meg 2 ganger og sa det var forde han var redd jeg ikke ville ha han om jeg viste sannheten,så begynte han ignorere meg når jeg sa jeg ikke ville flytte nærmere han.Menn er no jammen meg ei utfordring.
Avatar

Evig singel

jan 2 2018 - 02:14
Fordi jenter/damer ikke ser ut til å bli tiltrukket av meg. Har aldri møtt noen som har vist genuin interesse for meg.
Tror det er fordi jeg sliter med å vise følelser fordi det er så få som har sagt og/eller vist at de er glad i meg. Så jeg tviler sterkt på at noen kan være glad i meg, elske meg, være tiltrukket av meg. Jeg har mye kjærlighet å gi, men jeg vet ikke hvordan.
Har også en smule sosial angst og er klønete sosialt med nye folk, så det å skulle sjekke opp noen på byen virker helt absurd.
Er heller ikke fotogen på noen måte, så alt av nettdating fungerer svært dårlig, som går kraftig ut over selvbildet.
Håper såklart at jeg en dag skal treffe en jente som jeg vil ha og som vil ha meg, men det blir nok bare en sår drøm...
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 2 2018 - 06:28
BrysomMann:

Dette er hovedsakelig årsaken: "(...) få som har sagt og/eller vist at de er glad i meg. Så JEG TVILER sterkt på at noen kan være glad i meg, elske meg, være tiltrukket av meg."

"Er heller ikke fotogen på noen måte, så alt av nettdating fungerer svært dårlig,"
Nettdating handler i stor grad ikke om å ha et "fotogent utseende", men hvordan type bilder man tar.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 2 2018 - 20:34
Gummybear:
Ja. Tvilen min hindrer meg mye, men vanskelig å tro noe annet når ingen har vist noe annet.
Og jeg klarer ikke å ta riktig type bilder da tydeligvis. Og har ikke noen som kan ta slike bilder av meg heller :/
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 3 2018 - 01:49
BrysomMann:

"(...) men vanskelig å tro noe annet når ingen har vist noe annet."
Mm, det er helt naturlig å føle det slik da.

"Og jeg klarer ikke å ta riktig type bilder da tydeligvis."
Du er ikke alene om det her i verden :) De færreste menn kan det, for de færreste menn forstår hva jenter egentlig ser etter i en mann, og hvordan man kan kommunisere de tingene via bildene sine.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 28 2018 - 16:23
Etter mye prøving og feiling i mitt liv vet jeg at det beste for meg er å være for meg selv. Mange av mine problemer ligger i meg selv og jeg kan ikke få gjort noe med det. Sånn er jeg. Så kommer andres problemer i tillegg og det blir altfor mye til at jeg kan klare å bære begge deler. Hvis jeg av og til ser for langt frem i tid og blir trist ved tanken på resten av livet alene, tenker jeg på store negative ting som jeg har kjempet meg igjennom og nå har tilbakelagt for godt. Det hjelper litt å vite at dit skal jeg aldri mere i dette livet og da blir humøret litt bedre igjen. Det går godt an å ha det levelig som enslig, selv om det av og til er surt når en tenker på alle de positive tingene som det motsatte også har inneholdt. Akk ja.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 28 2018 - 23:28
Har bare trukket meg tilbake i stillhet fra hele den biten av livet.

Har flere langtidsforhold bak meg, men etter jeg gjorde det slutt sist gang i 2011 så har jeg delvis mistet troen på at jeg kan få et forhold som fungerer.
(min eks var den som bidro til at forholdet vårt ble dysfunksjonellt)

Vet at jeg har mange gode egenskaper som humor, empati og omsorg, men er også ekstremt usikker og selvbevisst (selv om jeg skjuler det godt)

Er også drita lei av at kollegaer og venner sier at de "ikke skjønner hvorfor jeg ikke har dame eller dater, du som er så pen".

Orker ikke forklare at selvfølelsen er på bånn og at årevis med angst og depresjon har sugd livsgnisten ut av meg.

Men tanken på å være alene resten av livet, å leve uten kjærlighet eller intimitet er trist.

Jaja, driver å bygger meg opp igjen atter en gang, så håper på at det endelige toget ikke har gått for meg :)
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 29 2018 - 16:30
Det kommer alltid et tog såfremt man skjønner at man må oppholde seg på en perrong.... ;-)
Avatar

angst :(

jan 29 2018 - 16:55
Fordi jeg sliter med angst og har gjort det de siste 14 år.. Blir 31 snart og fortsatt aldri vært i et forhold..

Klarer rett og slett ikke ta initiativ ovenfor damer i frykt for å bli avvist..

Mvh
frustrert mann Tønsberg :-/
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

jan 30 2018 - 04:41
Fordi jeg aldri har vært en del av samfunnet. Jeg ramla ut veldig tidlig og har fortsatt ikke kommet meg inn i den boksen igjen. Jeg kommer nok aldri til å gjøre det. Og hvis jeg gjør det, så er jeg uansett for annerledes til å kunne ha et "forhold". Jeg kan knapt kalles menneskelig på dette punktet.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

mai 9 2018 - 20:33
Fordi jeg er ødelagt.. Fordi jeg har null selvtillit.. Fordi jeg stoler ikke på noen..
Avatar

Lett

juni 1 2018 - 17:47
Jeg er ikke fysisk attraktiv og har bare "så der" personlighet, kombinert med at jeg stiller visse krav som høy målbevissthet og direkte fremtoning.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

juni 10 2018 - 22:50
Fordi jeg er alt for usosial/innadvendt.
Det er ingen som vil være sammen med noen som er det virker det som.
Avatar

Re: Hvorfor er du "evig singel"

juni 23 2018 - 21:24
Jeg er helt håpløs. Hahaha Blitt litt feit også. Kjekk og snill, men ga opp for en stund sia. Er ikke så farlig, har opplevd stor kjærlighet 2 ganger. Klør litt i koseknappen og lykke pinnen nå og da. Begynner bli sær, hardhudet og alt for ærlig. Jævlig dårlig på å lese hvis en dame liker meg eller ikke før sånn en måned for sent.
Til forsiden