Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan stole på folk?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 22:58
Et av de tingene jeg sliter mest med er å stole på folk. Når jeg snakker med venner å de spør meg om hvordan jeg har det, lyver jeg alltid. Hvordan skal det gå om jeg sier hvordan jeg virkelig har det? De kan ikke hjelpe meg med å føle noe annet. Så da lyver jeg heller. Jeg har ikke lyst å vær den som klager over livet. Jeg har da alt jeg kan trenger. Leilighet, jobb og penger nok til å klare meg. Men alikevel har jeg det elendig inni meg, syns jeg er stygg, føle at det gjør ingenting om jeg bare forsvinner, i tillegg til dette kommer det inn kronisk hodepine som til tider er så jævlig at man bare vil gi opp.

Hvordan klare man stole nok på noen til å si dette? Jeg klare skjule det så godt at ingen lenger merke til det. Ikke engang min bestevennine har noe mistanke om mine problem. Jeg klare ikke engang å si til fastlegen min at jeg trenger noen å snakke med.

Hvordan kan man få god sjøltillit? Jeg har dårlig selvbilde når det gjelder både kropp å angående arbeidskvalitetene mine. Har ikke noe tro på meg selv lenger.

Hvordan kommer man videre da?

Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 23:17
sliter utrolig mye med det samme, med at jeg overhode ikke stoler på folk og klarer ikke snakke med de om mine problemer.
Har klart og gjemt følesene mine for meg selv i 17år, men nå i den siste tiden har jeg ikke klart det mere.
Er ei som klarte og lese meg uten at jeg sa noe, og hun begynte og snakke om ting hun hadde opplevd slik jeg kunne føle samme "trygghet" fra henne som hun hadde for meg.

Og det endte med at jeg åpnet med sakte men sikkert for henne, og hun fikk vite mer og mer om meg. Jeg har nå kjent henne i 6mnd, og nå vett hun s¨og si alt utenom de siste tinga som har skjedd.. Så du må bare prøve så godt du kan og åpne deg.

Har gått i fella og lukket meg igjen etter jeg starta i behandling da jeg fant ut at jeg ikke kunne stole på de menneskene.
Håper virkelig du tar deg mot og går til legen og forteller dette du sliter med. har og vært der og hun har sett den ene armen min og spurte med en gang om hva som var gale og hun ville virkelig vite det, men igjen var det ikke mot nokk.
Så legen vil vite hva du tenker og føler, så håper virkelig du går dit og bare snakker ut med h*n =) Lykke til!
Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 23:27
Takk for det:)

Men hvorfor kan vi ikke bare ha det godt? Har ikke lyst å si hvordan jeg egentlig har det. Folk rundt meg har nok å tenke på om de ikke må bekymre seg for meg i tillegg. Har prøvd å si det til folk mange ganger men klare det ikke. Er som alt stopper opp å jeg ikke klare si det høyt ut.

Vi får se hva tiden viser.
Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 23:34
slik er det her og. det værste jeg vett er at noen skal gidde og bruke tiden på meg, men nå har mine problemer blitt ganske så store at jeg ikke har noe valg da jeg er ektrem utmattet, prøvd å ta livet, vært på akutten 7ganger de siste 6mnd og er "fare for meg selv" som legene ol har sakt til meg.
Men hvorfor skal de gidde og bry seg, er jo mitt liv, og da føler jeg at jeg har annsvaret helt for meg selv og ikke kan legge det på andre.

så skjønner utolig godt hva du mener, og tillit tar lang tid og kommer ikke bare opp på en dag desverre...
Har du hest eller hund du kan forholde deg til..? Har hest selv og hun hjelper meg utolig mye i livet og hjelper meg med og holde meg maks 50% på beinan og holder meg i live.
Om du ikke har det kan det være verd og prøve..? =) Hestene har en utolig forståelse for de som sliter og ikke har det lett.
Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 23:45
Det var dumt å høre hvor vondt du har hatt det å veldig trist å høre hvor langt det har gått for deg noen ganger.
Jeg har ingen dyr. Det nytter ikke i mitt arbeidsyrke. JObber med bare mannfolk å er mye borte hjemme fra. Det og spiller en stor rolle for å ikke stole på folk. Mannfolk å hvor mye de lyver å gjør bak ryggen på sine kvinner. Selv har jeg aldri hatt noe seriøst forhold heller. Klare ikke å la meg lure av de snikene..
Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 23:52
det har gått så langt pga jeg klarte og lure alle rundt meg helt til det plutselig sa stopp når jeg flyttet. da klarte jeg ikke mer og jobbet å presset meg så hardt at det er flere ganger jeg svimte av og kolapsa på jobb og hjemme og hos hesten min..

ja, de er ekstremt flinke til og lyge, har opplevd det selv at de kan virke som de perfekte mannfolka, men egentlig er de de store drittsekkene! Har bare dårlig erfaring med det selv og opplevd ting en ikke skal oppleve overhode.!

Årh, stressende jobb høres det ut som... Hvordan klarer du det..?
Selv er jeg heldig om jeg klarer og jobbe fra 9-12 uten og bli så sliten at jeg må sette meg ned..
Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 10 2011 - 23:57
Det hørtes ikke bra ut. Men det er godt du får hjelp nå hvertfall..:)

Jeg er for tiden sykemeldt men har ellers en veldig krevende jobb...
Avatar

Re: Hvordan stole på folk?

mars 11 2011 - 00:01
bra og bra, føler det ikke hjelper da de "graver" i mitt liv og mine problemer. Så blir bare mer og mer låst for hver gang jeg er i møter ol..

så bra at du får være det da :) Har vurdert det selv, men tør ikke gå til legen og for og bli det, da jeg er redd for at jeg er frisk nokk til og jobbe og takler ikke tanken på at de skal si nei..
Til forsiden