Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan fortelle?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan fortelle?

april 20 2019 - 18:04
Jeg må spørre siden jeg ikke vet helt hvordan jeg skal gå frem. Pga mye som har skjedd siste årene så føler jeg ikke at jeg er meg selv. Ikke så glad.ikke så sosial. Vil til tider ok kle snakke med noen,så da unngår jeg bare å svare på tlf og meldinger. Det jeg lurer på er: hvordan kan jeg si til venner og sånt slik at de forstår at jeg ikke mener å la være å svare. Mener ikke vondt med det men bare klarer liksom ikke være sosial. Kan noen komme med en måte og fortelle det?
Avatar

Hei

april 22 2019 - 08:19
Jeg tenker hva med å sende meldinger og fortelle at du har vært og er dårlig og ikke vært deg selv.at du ikke har det bra.så når du ikke tar telefonen så er det fordi du ikke har det bra og ikke fordi du vil avvise dem.at du mener ikke noe vondt med det men at formen er dårlig slik at vennene dine vet at det er ikke de som har gjort noe el sagt noe slik at du unngår dem.noen ganger kan det være lettere å skrive føler ihvertfall jeg da.
Til forsiden