Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan får man venner?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan får man venner?

des 22 2017 - 13:54
Jeg er ei 27 år gammel jente som kom hjem fra new zealand for et par år siden. Siden jeg kom tilbake har jeg gjort så godt jeg kan for å få meg venner, men harv ikke lykkes.
Føler jeg gjør noe feil når jeg snakker med andre, men er ikke sikker på hva. Jeg spørr og er interessert i hva folk driver med. Er noe sjenert og engstelig så kan hende jeg er for mye stille til å skape kontakt med folk. De gangene jeg slapper av og er meg selv får jeg ofte mye rare blikk (kan være dette er i hodet mitt)
Det hele ender med at jeg føler det er noe galt med meg, som igjen øker angsten og depresjonen. Vanskelig å finne energi til å gjøre en innsats for å være sossial på grunn av det. Jeg har litt venner rundt om i verden men får det ikke til i Norge.

Hva gjør jeg galt?
Avatar

Hei

des 25 2017 - 19:40
Du gjør ikke noe galt. Folk har en tendens til å dømme andre. Ikke la det påvirke deg. Vær deg selv og stolt av det. Vil du forandre deg så gjør det for din egen del. Vis du vil så kan vi snakke mer sammen.
Avatar

hannemg90

des 25 2017 - 21:10
Noen ganger er det greit å være stille, da handler det mest om hvem du er rundt og setting så klart.

Hvordan er du når du er deg og slapper av?

Avatar

Re: Hvordan får man venner?

jan 1 2018 - 00:43
Hallo. Eg kunne gjærne tenkt meg å høyre om New Zealand om du har lyst å fortelja (!).

Eg skulle gjerne reist rundt i verden å lært å kjenne ulike land kulturar og ikkje minst jordbruk i ulike land. Samt lært diverse språk.

Det er mange mindre og større årsaker til at det ikkje lar seg gjera å reisa. Eg håper du kunne tenkt deg å slå av ein prat basert på ulike livserfaring og eventyr (?).
Gutt på 24, som arbeider innenfor anlegg, avløysar i jordbruket , og innanfor matfag.
Til forsiden