Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan få livet tilbake?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan få livet tilbake?

juni 27 2018 - 01:41
Er det noen som har følt at de "må" være hyggelig, kose og ha sex med noen som ikke behandler deg bra, for at de ikke skal gjøre livet til et helvette for deg? Slik føler jeg det nå. Vedkommende mener jeg skylder han såpass i og med at jeg har såret han tidligere. Han mener jeg ikke har rett til å si i fra når han sier direkte frekke ting fordi "jeg fortjener å høre det". Han styrer livet mitt veldig og skal kontrollere hva jeg gjør til enhver tid og blir sint om jeg ikke har tid til han.

Hele situasjonen og forholdet er så vanskelig ettersom jeg er glad i han og angrer på det jeg gjorde. Vet samtidig at dette ikke funker i lengden. Føler på en måte at han bruker følelsene mine og samvittigheten min mot meg for at jeg skal gjøre som han vil. Vet bare ikke hvordan jeg skal gå frem uten å såre han igjen eller å få livet ødelagt av han. Dette gjennom trusler han kommer med i form av å snakke drit om meg til mine nærmeste, kjefte meg ut i offentligheten osv dersom jeg ikke behandler han bra. Jeg blir også redd noen ganger når sinnet hans bygger seg opp og vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til han.

Håper virkelig noen har råd!! Er virkelig redd for hvordan dette utvikler seg om jeg ikke ender det.
Avatar

Re: Hvordan få livet tilbake?

juni 27 2018 - 05:31
Hvis det ikke funker så vet du vell hva du skal gjøre? Hva så om han slenger dritt om deg til dine nærmeste, hvem bryr seg. Alle vil jo vite at du dumpet han og da tar de nok ikke det han sier seriøst, men jeg tenker at han ikke sier noen ting, sikkert tomme trusler bare. Jeg har sett det hundre ganger før, folk som kaster bort livene sine i usunne forhold. Jeg kjenner ofte begge parter og de er gode mennesker begge to, og de er veldig glade i hverandre, men det holder ikke hvis kjemien ikke er bra mellom dem så det ender i mye krangling sjalusi og alt som er dritt.

Ta en seriøs prat med han. Si det som det er, at du ikke vil krangle med han men fortell at livet ditt er for kort til å kastes bort på et dårlig forhold at dere begge må jobbe sammen for å få det godt. Det du har gjort er du veldig lei deg for, men skjedd har skjedd, det får du ikke gjort noe med, men han må bestemme seg for om han vil fortsette å bruke det mot deg og mest sannsynlig vil det ende med at det blir slutt om noen uker fordi du ikke orker mer, eller at dere begge legger fortiden bak dere og prøver å jobbe med å respektere hverandre å bli bedre sammen.
Til forsiden