Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

juni 10 2019 - 02:34
Hei, har moren min, faren min og storesøstera mi noen som helst rett til å kreve at jeg skal klippe og ``ordne``på håret mitt? Er det ikke kun jeg som skal ha retten til å bestemme over min egen kropp?. Jeg er en innadvendt person som de har problemer å akseptere og de ønsker at jeg skal være en sosial, kul, populær, sterk og en utadvendt person. Det er derfor de ser på håret mitt med en bestemt frisyre som løsning på problemet. Hvorfor må de være sånne? Det er helt forferdelig, grusomt, uforståelig, uutholdelig at jeg har en sånn familie som driver med dette. Jeg ser ingen grunn til å leve hvis jeg ikke kan få være i fred. De har ikke sånne problemer, men det er folk som vi kjenner som har kommentert til meg med det sosiale. Jeg vet ikke i det hele tatt hva jeg skal gjøre. Jeg har snakket med dem flere ganger men det ender opp med at jeg blir med på det. De kommer med sånt som at hvis du ikke gjør sånt så er du ikke glad i oss. De kommer til å bruke dette mot meg resten av livet mitt.
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

juni 11 2019 - 14:19
Hei, du. Det du opplever høres ikke greit ut. Det er manipulerende og stygg oppførsel familien din holder på med. Det er lurt å dra til frisøren innimellom for å klippe tuppene, men frisyren bør du få velge selv. Har du vært like ærlig med de om hvor negativt det påvirker deg, som du har vært her?
Til forsiden