Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva har jeg gjort?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva har jeg gjort?

april 1 2021 - 03:58
Hei

Jeg flippet ut.. Håper noen kan hjelpe meg å kansje tilgi meg selv her inne..
Jeg traff en kar rundt sommer 2020, vi hadde det veldig fint og morsomt. Når julen nærmet seg, så inviterte han meg til å treffe familien hans, han sa han ville være i et seriøst forhold med meg, at vi skulle bare ha sex med hverande og at han ønsket å bo sammen med meg. Jeg ville være med han også, men jeg var ikke klar for å vise han til familie elle å bo sammen.
Denne måneden var han utro, jeg gidde han en sjangs til, men så fant jeg kondom pakker når jeg skiftet sengtøy hos han. Jeg gjor det slutt, men han drev å dukket opp utenfor leiligheten min og banket på, jeg var mye redd. Etter 5-6 uker så slapp jeg han inn fordi han skulle gi meg tingene mine, og av en eller annen dum grunn trodde jeg at jeg ville prøve å gi han en sjangs til.. Jeg taklet ikke sitte nærme han, holde hender og kysse han, dette gjor at han ble lei seg og han startet å krangle med meg pga dette.. Han sa at jeg bare brukte han og at jeg ikke engang prøvde, han ble full og fortsatte å si at jeg bare måtte kle meg opp fint og sminke meg så kom jeg til å føle meg fin igjen og da kom det til å bli bra. Han snakket også om hvordan han syntes jeg var så sexy og at han lengtet til å ha sex med meg igjen, dette gjor meg trist, kvalm og ekstremt uvel. Hen fortsatte å si masse, som han kansje trodde var bra og riktige ting å si, men jeg så sort.. Jeg begynte å gråte kraftig, bedte han om å slutte og å dra hjem slik jeg kunne få slippe han, han kom bare nærmere og nærmere og da ble det så mye værre for meg. Jeg rev meg selv i håret (som jeg vanligvis gjør når jeg føler meg fanget), men han snakket så høyt og jeg begynte å slå meg selv i hode, mens jeg skrek ut til han at han måtte stoppe. Jeg husker ikke alt av detajer her, men jeg så etterpå at jeg hadde ødelagt alle mine lærret, der var øl i hele leiligheten og katten lå bortgjemt under senga.. Han karen er såklart ikke i live mitt lengre, og jeg ønsker han ikke i mitt liv. Jeg føler meg fortsatt som verdens værste person, jeg har sagt unsjull til han, men jeg forklarte også til han at jeg ba han om å slutte og gå, ifølge han betydde dette ingenting.
Så noen der ute, er jeg styggeste menneske som eksisterer? Burde jeg gjøre noe for å gjøre det godt igjen?
Egentli forstår jeg min egen oppførsel, men jeg vet at det ikke er ok å flippe ut uansitt hva, og jeg er så sint på meg selv som ikke klarte kontrollere følelsene mine bedre..
Avatar

Heia deg!

april 2 2021 - 09:14
Jeg forstår deg så godt! Du prøver og si fra, men grensene blir ikke overholdt overhode. Til slutt rabler det. Ta godt vareopptelling deg selv og ikke tenk at du er gal. Det er han som er en idiot som ikke fortjener en som deg. Stå på for deg selv og ikke tenk på at du sårer han.
Avatar

forståelse

april 3 2021 - 02:46
følsomme meg
har jo helt rett
dermed
ikke tenke
mer på det
ikke gi
deg selv
skyldsfølelse
og du skal
ha lykke til
i fortsettelsen ;)
Avatar

Re: Hva har jeg gjort?

april 3 2021 - 11:14
Hei du! Her handler det å tilgi deg selv for at du lot han komme tilbake til livet ditt igjen etter at han var utro.

Godt han er ute av livet ditt så du kan begynne å sørge og bygge opp deg selv igjen.
Til forsiden