Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er veien videre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er veien videre?

juni 28 2021 - 15:18
Hei jeg trenger råd og å få høre andres tanker! Jeg er i et 10 år langt forhold, gift i 5. Har vært sammen siden jeg var 15 så jeg kjenner ikke til voksenlivet uten han og uten dette forholdet. Men jeg kjenner ikke på de store følelsene og vi mangler mye viktig i forholdet vårt. Jeg tror vi er ilag og egentlig giftet oss for feile grunner. Han er en enkel mann og syns forholde er greit nok og er ganske fornøyd. Men mange tillitsbrudd fra han (men alltid akkurat ikke drøye nok til at jeg føler jeg kan gå) og mangel på tillit, respekt og kjærlighet har tæret veldig på for min del. Han utrykker ikke kjærlighet for meg og vil ikke snakke om eller jobbe med forholdet vårt. Han er en hyggelig mann utadd og i andre sammenhenger, men han er veldig vanskelig å være gift med. Men pga omstendighetene, familiene våre og slike ting har jeg bare tenkte at dette er noe jeg må leve med.
Men nå er jeg dypt forelsket i en av mine bestevenner som jeg har kjent hele livet. Jeg vet det er gjensidig. Vi har en helt annen kjemi enn jeg noen gang har hatt med mannen min, har gir meg de store følelsene og uttrykker kjærlighet og gjør at jeg føler meg trygg.
Men jeg aner ikke va jeg skal gjøre med det. Jeg vil ikke såre mannen min og familien min hadde ikke taklet en skillsmisse så bra (ingen er skilt i vår familie). Jeg vet ikke hvordan livet er uten forholdet, eller uten han i livet mitt. Vet ikke om jeg vil ha et liv helt uten han i, men det er ikke lengre basert på kjærlighet. Og jeg klarer ikke slutte tenke på hvordan det kunne vært med bestevennen min, og kanskje han er min store kjærlighet..
Avatar

huttemeitu

juli 5 2021 - 17:08
dette høres ikke enkelt ut
og jeg sier ikke det blir lett
men tror bare du har en utvei
det er å gå fra han nåværende
etablere deg på nytt
og så etterhvert gradvis
se om det er grobunn med bestevenn
for du høres ulykkelig ut
slik ting er nå vennen
heier på deg <3
Avatar

Re: Hva er veien videre?

juli 5 2021 - 20:32
Det hørtes ikke greit ut å ha det sånn heller.
Kan kjenne meg igjen i noe av det du skriver og det er vanskelig. Alt blir så komplisert når man har barn..
men så heldig du er som har en bestevenn som du føler deg trygg sammen med.
Har du pratet med han om dette?
Lykke til . Det er viktig å ha det godt inni seg.
Avatar

Hei

juli 5 2021 - 21:01
Du er nå på ett veiskille.Enten blir du igjen med din forutsigbare mann.Det du er kjent med.Det du er vant med og det trygge der hvor du har vært mange år men som du finner livløstAndre valget ditt er å skille deg og du prater her om din bestevenn og følelser.Forelskelse går over.Det kan gå motsatt vei at dette til slutt påvirker vennskapet deres.På dette valget nummer 2 er du alene.Da kan alt skje du kan ende opp med han kompisen el det kan påvirke om at du blir alene.Det vet ingen.Det er ikke sikkert du gifter deg igjen.Det kan hende du angrer i lengden på det valget.Du må ta sjanse uansett oppi alt dette.Husker du Bridget Jones Marc var jo mer av den kjedelige typen.Han var alvorlig og gjorde ikke så mye ut av seg.En enkel mann men Bridget ble hele tida dratt tilbake til han mens han andre var skjørtejeger.Kvinner føler seg mest trygge hos menn som Marc selv om han er enkel og til tider virker kjedelig.Lykke til.Det som er ment til å skje kommer til å skje uansett.Det er begrenset hvor mye vi mennesker kan påvirke hvordan ting ender opp uansett.


Til forsiden