Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hun ødele

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hun ødele

okt 3 2010 - 15:11
Det begynte med at jeg ble kjent med ei jente. Helt fra første stund,likte jeg henne ikke,og hun likte ikke meg. Men jeg tenkte at selv om jeg ikke liker henne,betyr det ikke at jeg ikke skal oppføre meg bra mot henne. Tiden gikk,og vi hadde ikke så mye kontakt. Bare sa "hei" når vi så hverandre på byen og sånt.Så gikk det et år.Jeg begynte på ny skole,og traff en veldig koselig gutt. Vi pratet mye,og det viste seg at han hadde problemer. Jeg støttet han,og etterhvert utviklet vi følelser for hverandre. Denne jenta ( la oss kalle henne "Kari"),var en nær venn av denne gutten (la oss kalle han "Ole"). Ole fortalte Kari at han hadde møtt meg,og at han likte meg veldig godt. Han visste at Kari kjente meg,og visste hvem jeg var. Kari ble sjalu. Kari hadde sagt til meg at Ole ikke var noe grei osv,og hadde sagt til Ole at jeg ikke likte han,at jeg var sammen med en annen,og mange andre grusomme løgner. Han ble såret,og spurte meg ut om det. Jeg sa at "selvføleglig er det ikke sant",og vi ordnet opp. Nå gjør hun alt for å komme mellom oss. Hun lyver om andre for å føle seg bedre,og hun maipulerer folk til å bli som henne. Hun river folk bort fra vennene sine ved å manipulere dem,og starter alltid rykter. Hun er så innmari falsk! Hun kaller venninnene sine "horer" og mange andre stygge ting,men de gjør ikke noe med det,fordi de vil være populære og være med i gjengen hennes. Hun sa til meg en gang "Anita,jeg er 11,men inni meg er jeg 15!" . Hun tror hun er mye eldre enn det hun er. Nå er hun 12 år,har hatt mange flere kjærester enn foreldrene mine til sammen,og er horete. Jeg får vite av våre felles venner at hun baksnakker meg konstant og prøver å få folk til å ikke like meg.Hun er bare et barn,jeg skal ikke bry meg om hva en jævla,usikker liten drittunge synes om meg,men det jeg er redd for,er at jeg vet at hun vil gjøre hva som helst for å ødelegge forholdet mellom meg og Ole. Hvis folk spør meg hva jeg synes om henne svarer jeg alltid at jeg kjenner henne ikke så godt,at jeg vil ikke svare,og dette er nettop fordi jeg ikke vil at andre skal føle at jeg ikke liker dem,jeg vil ikke at noen skal føle seg ulikt. Hun skylder bestandig på at hun hadde kreft for 6 år siden,så det er ikke alltid hun kan være snill mot andre. FYYYFAEN det er jo ikke noen unnskyldning? Jeg har det innmari vanskelig jeg også og det skyldes mange ting,men jeg oppfører meg som ordentlig folk for det?! Hun er bare helt ond. Jeg synes ordet "hate " er like sterkt som ordet "elske",men jeg kan faktisk trygt si at jeg hater henne. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er sint. Jeg har ingen grunn til å være lei meg,for alt det hun sier om meg er jo løgn,så hvorfor bekymre meg når jeg vet jeg ikke har gjort noe galt? Dessuten er hun så slem mot alle som er svakere enn henne. Hun mobber de som er yngre enn henne,så flere gråter hver dag. Jeg vet at mobbere er bare usikere,og alt det der,men det er da ikke noen grunn?
Avatar

Re: Hun ødele

nov 29 2010 - 18:03
Hei, ser at ingen har skrevet til deg. jeg leste meldingen din, så her kommer mine tanker om problemet;
når et barn vokser opp må de voksne lære opp barnet. ikke bare å gå, snakke og kle på seg, men hvordan man behandler andre mennesker. det høres ut som denne jenta har fått helt feil innflytelse av menneskene rundt seg, det er egentlig skikkelig synn i henne, og som du vet er det vanskelig å lære en voksen hund nye triks...eller hvordan man sier det. Håper hun vokser opp og innser at oppførselen hennes var helt feil. håper hun ikke ødelegger for mye for den og andre rundt henne.
håper dette hjalp litt mot frustrasjonen^^
Til forsiden