Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hun har følelser for en annen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hun har følelser for en annen

mars 12 2020 - 12:20
Hei

Har for tiden det veldigt tungt og uten venner å snakke med så håper min redning ligger her inne.

Fruen og jeg har vært samboere i ca 13år nå og planla bryllupet vårt til i år, for ca 2 uker siden kom hun til meg og sa at hun ville utsette bryllupet til neste år (skyldte på penger og veldig mye stress og lite søvn med tanke på vår sønn som har reflux) hu tok dette tungt og avviste meg når jeg skulle trøste henne og si st jeg var enig i at det var et stramt budsjett, tidspress til bryllupet hjalp heller ikke ubder 2 måneder igjen og masse så måtte gjøres før alt skulle være klart så vi ble enig om at neste år passet bedre.

På søndag satt vi i sofaen da hun ville prate, hun var ute natt til søndag og jeg fryktet det verste ettersom jeg merket at noe var galt hele dagen men ville ikke ta det opp før kvelden. (Barna trenger ikke å se på dette)
Da begynte hun med at følelsene hennes var kaos og at hun hadde fått følelser til en på jobben hennes, verden min falt i grus og tusen spørsmål vandret rundt i hodet mitt...

Hun elsker meg enda men jeg vet ikke hva jeg skal tro og gjøre, alt er bare et rot av følelser og sinne som jeg ikke kan slippe ut til noen andre.

Hva hadde dere gjort / sakt ?

Litt lost med hva jeg skal gjøre
Avatar

Re: Hun har følelser for en annen

mars 12 2020 - 19:32
Huff, det er ingen lett situasjon for deg. Dette er vondt å stå i.
Min dypeste medfølelse!

Har du ikke en eneste blant familie eller bekjente du kan betro deg til, bare for å lette på trykket? Blås ut!, men det du sier bør bli mellom dere, det er ingen kampfelle du skal ha.

Unngå for all del å ta avgjørelser på høye og hete følelser.

Søk proffesjonell bistand, for her det lett å trå feil. Familievernkontor eller parterapeuter. Du kan oppsøke dem på egen hånd om du vil, men jo flere grep dere er enige om å ta og jo mer dere klarer gjøre i fellesskap, jo bedre.

Har dere et felles vennepar som begge stoler på, som ikke er først og fremst dine eller hennes? De kan kanskje bidra til å roe ned om ikke annet og få ting litt mer i perspektiv. På den annen side ingen grunn til å blande inn mange, det eskalerer konflikten.

Nå velger hun i alle fall å være ærlig om noe. Se det positive i det.
Så er det sånn at hun faktisk må bestemme seg for hva hun vil og trenger kanskje nøytral god veiledning.
Du trenger å bearbeide kaoset i dine tanker. Hvordan komme over dette? Ønsker du å fortsette? Vær i tilfelle litt forsiktig med hva du sier til henne selv om det svir som bare tusan innvendig.

Hvordan dere skal få dette til, avhenger av hvem dere to er og hvilket forhold dere har. Det er vanskelig å komme med generelle råd.
Til forsiden