Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hun Trekker seg unna :-(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hun Trekker seg unna :-(

mars 7 2018 - 09:45
Jeg er en mann på 50 år, jeg sliter for tiden med en depresjon som skyldes mange sammensatte ting. Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i 5 år.
Jeg har hele tiden vært åpen oven for henne når det gjelder denne depresjonen.
Som de fleste andre kan jeg ha bedre dager og da er alt helt greit. De tunge dagene da jeg virkelig trenger noen å støtte meg på blir hun borte. Jeg skjønner det at det ikke er lett å være sammen med en som sliter psykisk og at det kan ta mye krefter fra en person. Men det at hun trekker seg helt unna gjør situasjonen min enda verre
Vi bor ikke sammen så derfor kan det gå dagevis uten at jeg ser henne helt avhengig av hva jeg svarer på meldinger eller telefon. Hva skal jeg gjøre??? Jeg har startet på en behandling for depresjonen men det er et langt læret å bleke. Noen som har noen råd??
Avatar

Re: Hun Trekker seg unna :-(

mars 7 2018 - 10:13
Når dere har vært sammen i fem år, så har hun kanskje prøvd å være der for deg ved tidligere depresjonsfaser? Hvordan har det fungert? Har du skjøvet henne vekk, eller har hun gitt uttrykk for at det ikke er lett å være rundt deg?
Avatar

Re: Hun Trekker seg unna :-(

mars 7 2018 - 11:57
Hun har ikke vært der i tidligere faser, hun sier at hun synes det er vanskelig når jeg E som dypest for da trekker jeg bare energi ut av henne. Jeg tror ikke jeg skyver henne vekk heller det motsatte. Jeg har fra før et havarert ekteskap pga dårlig kommunikasjon så bestemte meg nå for at dette i alle fall ikke skulle være grunnen nå.
Til forsiden