Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Holder på å miste min kjære

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Holder på å miste min kjære

sep 28 2019 - 23:46
Frykter dette innlegget blir kort, men skal prøve å skrive uansett. Nå etter 13 år sier frøkna at hun er drittlei. Vi har hatt våre kamper grunnet valg jeg har gjort opp igjennom. (ikke utroskap i mine øyne, har hatt samtale med noen jenter men kommer tilbake for dette).
Innimellom når vi har en periode der jeg føler vi ikke har kos oss mellom i senga så får jeg dårlige tanker i hodet, da begynner jeg å finne snap grupper der det deles mye bilder i nakenhet og lignende. Kanskje finner jeg noen på Instagram å følge.. Dette tar jeg bort når jeg føler vi har en god periode i forholdet. Men faller fort tilbake når jeg føler at ting ikke er bra..

Hun sier nå hun er lei da jeg er så uheldig at jeg ikke klarer å snakke. Mange ganger prøver jeg å snakke med henne men det kjennes ut som jeg har et eple i struoen.. Jeg klarer ikke å snakke med henne om visse ting for jeg er redd for hvordan hun reagerer på ting jeg sier..
Ut fra dette har hun nå fått nok.. Hun sier hun har holdt ut grunnet barna, men klarer ikke å bruke det som unnskyldning lengre.. Etter en kortere prat der jeg til slutt klarte å si noen småting sier hun at hun vil snakke med familievernskontoret. Dette knekte meg fullstendig.. Sitter nå og er fullstendig knust og livredd for hva som kommer til å skje.. Vi deler seng, jeg får holde irundt henne og hun ligger inntill meg. Innimellom får jeg også en klem. Jeg har veldig lyst på et kyss av henne men er livredd å spørre for jeg vet ikke hva hun kommer til å svare. Jeg gruer meg også til vårt møte med familievernskontoret for jeg vet ikke hva som skal sies. Jeg digger denne jenta skikkelig og ønsker at alt skal funke selv om jeg har vært litt dum opp igjennom.. Dette meg snakking har jeg hatt hele livet og klarer ikke å bli fri det. Klarer jo heller ikke å åpne meg til kompiser og lignende..

Mann 33
Avatar

Re: Holder på å miste min kjære

sep 29 2019 - 00:00
Forsøk å se lyst på møtet på familierådgivningskontoret, de skal høre på dere begge to og forsøke å hjelpe dere til å finne fram til det som er best for dere. De skal ikke ta noe parti med noen av dere. Men forsøk så godt du kan å snakke i møtet, for det er liksom snakking som skjer der.

Kan tenke meg at hun opplever det som på grensen mot utroskap når du kikker slik du sier du gjør. Si hva som kjennetegner når det skjer. Få på bordet i møtet om det er andre ting som gir gnisninger. Søk løsninger og gå for realistiske planer og avtaler.
Til forsiden