Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp til å komme seg vekk fra kynisk mor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp til å komme seg vekk fra kynisk mor

mai 2 2022 - 20:30
Hallo der i luken.

Sitter i en vanskelig situasjon nå da jeg har måttet flytte "hjem" til mitt narsissistiske bipolare mor etter endt studie og ønsker å komme meg vekk fra den hurpa så fort som mulig. Tingen er at psyken min her helt på trynet pga min nåværende situasjon og jeg greier ikke å være helt oppegående på jobbintervjuer uansett hvor hardt jeg prøver. Jeg kommer ikke til å skaffe meg jobb enn så lenge jeg bor her. Uten inntekt er det vanskelig å flytte herifra og jeg ser ikke noe annen mulighet enn å søke på nye studier for å ta opp mer studielån, noe jeg har gjort.

Hvis ikke hurpemorra mi hadde benyttet seg av en sparekonto som er registrert på mitt navn, der hun spesifikt legger inn penger til formålet at jeg skal være avhengig av henne istedenfor å få innvilget økonomisk sosialhjelp fra NAV, så hadde jeg nok vært i et bedre sted nå.

Er det noen her som har gått igjennom eller går gjennom noe lignende som kan gi meg noe konstruktiv tilbakemelding for å forbedre situasjonen? Håndterer jeg sitasjonen riktig eller er det noe jeg kan gjøre bedre?

Takker for svar.
Avatar

Re: Hjelp til å komme seg vekk fra kynisk mor

mai 3 2022 - 09:50
Ha ha, en kan lure på om det er avkom eller ironiserende mor som skriver her....

En så ufin oppførsel stilet fra avkommet, få denne forvokste ungen ut av huset, på gata om nødvendig! Å klare seg selv blir viktig læring her.
Avatar

Slurveper

mai 3 2022 - 11:01
Du er ferdig studert, dvs at du er voksen. Det er på tide at du tar ansvar for deg selv. Jeg anbefaler deg å kontakte fastlege, NAV og høre hvilke muligheter du har hvis du ikke har psyke til å klare å finne en jobb selv akkurat nå, så vil jeg tro at du får hjelp der og slipper å ha kontakt med moren din.

Du kan jo bare få henne til å slutte å sette penger inn på sparekontoen din og hvis det ikke er mulig, så kan du ta ut pengene, gi dem tilbake og slette sparekontoen.

Og hvis det er mor som skriver ironisk her(og siterer sin sønn), slik srubborn lurer på, så er rådene de samme, på tide at han klarer seg selv.

Lykke til videre!
Til forsiden