Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hele slekta mi hater meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hele slekta mi hater meg

juli 3 2020 - 21:53
Hele slekta mi hater meg
Alle sammen
Jeg er så godt som utstøtt
Ikke vil pappa ha noe med meg å gjøre
Ikke vil mamma ha noe med meg å gjøre
En jævla lausunge

Det er den største synden av dem alle etter min mening
Å bringe til live et menneske for så å forsake det
Et ødelagt menneske som ødelegger for andre mennesker er jeg blitt

Er det noen som helst andre som har det sånn? Hva skal vi gjøre? Hva skal samfunnet gjøre? Hva skjer med verden når folk blir som meg?
Avatar

Re: Hele slekta mi hater meg

juli 3 2020 - 22:02
Du kan gjøre noe.

Du trenger ikke å være et menneske som ødelegger for andre mennesker, hvis du ikke vil være det.

Jeg vet at det er vanskelig å forandre på slik man har vært, og på bildet en selv har av seg selv, men hvis en ønsker å forandre seg, så er det mulig å gjøre det.

Hvor kan du søke hjelp og støtte til å gjøre det?

Hva trenger du akkurat nå, føler du?
Avatar

Re: Hele slekta mi hater meg

juli 4 2020 - 23:23
Er det på grunn av psykiske problemer de har vanskelig for å forholde seg til deg?

Prøvd å ikke ta det personlig, men det er ikke sikkert de føler at de klarer å være der for deg på den måten som du skulle ønske at de var. Da burde du søke hjelp noe annet sted, sånn at du kan få et normalt forhold med dem.
Avatar

Hei

juli 6 2020 - 22:06
Det er sterk oppfatning a și de hater deg,som i virkeligheten kan være vanskeligere de har meg seg selv og samspillet mellom dere låser seg fast i angrep/forsvar diskusjoner?Dvs noe som ikke er konstruktiv og det fører ikke til å bygge en bro men det fører til krangler ,skyld ,sinne osv.Virkeligheten deres er den som er..med alt som har vært bra og mindre bra,og ikke det som man skulle ønske det burde ha vært.For a finne en løsning må faktisk tenke at de fleste gjør så godt de kan ut fra egne forutsetninger og det hjelper ingen a bebreide og hate hverandre i det uendelige ..for livet går forbi dere selv og ikke gitt hverandre en ny sjanse ..Det er stor traume som overskygger hele livet i indre sinn å fortrenge sjansen man kunne tatt a finne frem og prøve på nytt fra virkeligheten man har ..Det er ikke noe feil på deg ..uansett om du har foreldrene i livet ditt eller en.Du må aldri tro du er ikke verdifull eller mindre verdifull pga det.Bygg deg sterk ..selvom det er mer utfordrende det er mulig..Og finn verdifulle relasjoner ,mulig en god venn som kan være nært i tykk og tynn.Lykke til !
Avatar

Re: Hele slekta mi hater meg

juli 6 2020 - 22:20
Lytt podkaster Guro og Guru !Det er utrolig nyttig for å forstå psykologiske mekanismer som er mer konstruktive for indre fred og løsninger isteden problemer.
Avatar

Jauda

juli 8 2020 - 11:35
Halloen og så gledelig at dere kommer med svar til meg. Takk for gode spørsmål, dere.

Hvor kan du søke hjelp og støtte til å gjøre det? Jeg tror jeg kan få hjelp ved å sende mail til forskjellige menigheter eller organisasjoner. Sånn jeg ser det nå må jeg egentlig bare finne noen som orker å være med meg.

Hva trenger du akkurat nå, føler du? Jeg trenger å prate med noen som jeg kan fortelle alt til. Eller iallefall noen jeg føler at jeg kan fortelle alt til uten å bli straffet eller avvist.

Er det på grunn av psykiske problemer de har vanskelig for å forholde seg til deg? Jeg tror ikke nødvendigvis det er psykiske problemer, men det kan gjerne være psykologiske problemer. Altså vil jeg ikke tro at jeg har noen lidelse, men at jeg kan være noe manipulerende eller ha psykologiske defekter eller ubalanser tror jeg definitvt - og det tror jeg er grunnen til at jeg ikke connecter med familie, slekt, venner eller noe som helst.

Igjen takk for svar og jeg fikk ikke helt taket på det du skrev justsmile, men det er veldig fint å kunne skrive om dette og få gode spørsmål tilbake.

Det jeg skriver her er jo egentlig ikke greit å holde på med. Altså psykologiske sosiale spill. Så jeg er veldig heldig som blir møtt med spørsmål og oppmuntring og det skal dere ha stor takk for.

Måtte Gud velsigne dere og være med dere denne dagen.
Avatar

Re: Hele slekta mi hater meg

juli 9 2020 - 18:52
Har du snakket med legen din? Om at du ønsker noen å snakke med? Det trenger ikke nødvendigvis være en psykolog. Og jo bedre du selv greier å formulere hva du ønsker og har behov for å få hjelp med, jo bedre hjelp kan du få.

Det finnes jo og ulike telefoner en kan ringe, hvis en bare ønsker å snakke med noen.
Til forsiden