Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hater min bestevennine meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hater min bestevennine meg?

mai 13 2020 - 00:15
Min venninne og jeg har kjent hverandre siden barndommen, vi har vært sammen i tykt og tynt, vi var begge outsidere som fant sammen. Men i de siste par årene har det skjedd en endring. Vi ses sjeldnere og sjeldnere, hun vil ikke snakke om mine ting i mitt liv, kun hennes... etter at jeg ble kronisk syk og hun fikk jobb og ektemann, så virker det som om hun syntes jeg ikke er bra nok i hennes liv. Hun har kalt meg en taper, sagt at jeg har feilet... jeg tekster henne alltid når jeg vet det er noe, og sier jeg er der, men det går bare en vei... når jeg gråter foran henne reagerer hun ofte ikke. Hun er aldri interessert i å invitere meg med på hennes ting. Men med engang jeg har planer så krever hun å være med, og da tar hun ofte over samtaler og har ryggen snudd til meg. Hver gang jeg får det litt bra, så kommer hun og overtar, ødelegger, men kun med meg... alle andre rundt henne elsker henne, og forteller meg hvor fantastisk hun er... jeg vet jeg er en taper fordi jeg ikke har jobb eller kjæreste og få venner, men det hadde vært hyggelig om hun ville være min venninne slik vi var før... samtidig, da jeg hadde bursdag sist skrev hun er kjempefint kort der det står at hun savner meg og vil se meg oftere...men hun utelukker meg helt fra hennes sosiale liv, og flørter med de guttene som ser i min retning...jeg er kjempeglad i henne, jeg har grått nesten hver kveld nå i to uker over min situasjon... hun er min eneste venninne nå, dessverre, vet ikke hva jeg skal gjøre...
En samtale er ikke aktuelt, prøvd det og hun låser seg med engang... hva skal jeg gjøre?
Avatar

Hei

mai 14 2020 - 01:27
Det virker som om hun har gått videre, men vil ikke la deg gå videre. At hun skal være bedre enn deg og alt skal handle om henne.

Det er kanskje tøft å høre. Men virker ikke som en venn å holde på.

Hadde jeg vært deg. Hadde jeg sagt, nå er det alltid jeg som stiller opp og tar kontakt. Så nå vil jeg se hvor lang tid det tar før du tar kontakt. Kanskje ikke til henne men til deg selv. Også gir du det en månede eller to og ser.
Kanskje når du ikke tar kontakt merker hun at noe mangler.
Selv om å ikke kontakte din eneste venn nesten kan være vanskelig.
Men et vennskap går to veier.
Du skal ikke være den som bare gir og gir.
Du fortjener bedre enn det.
Avatar

Re: Hater min bestevennine meg?

mai 14 2020 - 10:57
Takk for svar.

Det var det jeg var redd for. Kanskje på tide å gjøre noe med det, i det minste ikke la hun avgjøre min selvtillit lenger.
Avatar

Hei

mai 14 2020 - 11:06
Du fortjener å ta vare på deg selv, og jeg er 100% sikker på at det finnes bedre venner der ute som fortjener et så flott menneske som deg som venn. Som vil behandle deg slik du behandler de. Er det ikke det vi lærer på barneskolen, hver mot andre som du ønsker de skal være mot deg?
Avatar

Re: Hater min bestevennine meg?

mai 15 2020 - 00:01
Jo, det stemmer det. Men jeg er jo hyggelig mot henne, men får ikke det tilbake. Jeg er også redd for å gå videre, da jeg med angst ikke takler hennes raseri mot meg, samt vet jeg at hun vil bli sint om jeg får nye venner, da jeg har prøvd det før. Så er ikke så lett for meg.
Avatar

:)

mai 15 2020 - 13:37
Synd å høre. Men hun eier deg ikke, du har lov å ha venner.
Hun er jo ikke en god venn når du ikke får lov å ha andre venner.

Men det er nok ikke lett. Er ikke bare å knipse med fingrene også har man nye venner og de gamle er glemt...
Til forsiden