Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har kjærste men følelser for en annen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har kjærste men følelser for en annen

okt 15 2021 - 18:27
Hei, jeg og kjærsten min har vært sammen i snart 3 år.
Det har gått veldig opp og ned, han har vært utro mot meg og jeg har vært utro mot han.
Men jeg elsker han utrolig mye, og vi vil prøve å fortsette.
Men så har jeg fått følelser for en annen gutt. Veldig sterke følelser. Og jeg måtte selvfølgelig fjerne all kontakt med han, og jeg får ikke lov til å være med mine nåværende venner pga at jeg kyssa han som jeg har fått følelser for.
Alt dette gir mening, men det er bare så vansklig for meg, å gi slipp på vennene mine og han andre.
Jeg vet ikke om jeg skal velge å være sammen med kjærsten min, som jeg elsker, men likevel ikke ha frihet og miste alle vennene mine. Eller slå opp med han og få være med vennene mine og han jeg har følelser for. Men likevel miste en person som jeg virkelig elsker.
Avatar

Re: Har kjærste men følelser for en annen

okt 18 2021 - 02:19
Det høres vanskelig ut…:/
Avatar

Re: Har kjærste men følelser for en annen

okt 20 2021 - 12:03
Det høres ut som om begge sliter med eksklusivitet. Men må commitment og trofasthet bli bygd på eksklusivitet? Hvorfor må man si "vi elsker hverandre, defor kan vi ikke elske andre"? Det går an å bygge forholdet på et annet vis.

Du sa det selv, at du elsker han. Og det er vel ikke noe mindre sant pga at du også elsker en annen? Du elsker han for den han er, uavhengig av noen andre. Kanskje med litt sårbar kommunikasjon, radikal ærlighet, og tillit, så går det an å få alt i både pose og sekk, for dere begge. ????
Til forsiden