Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han sliter og jeg orker ikke mer.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han sliter og jeg orker ikke mer.

mars 3 2011 - 20:32
Jeg har vært sammen med en gutt i 6 mnd.. Han har begynnt å slite etter det skjedde noe mellom oss i jan. Jeg måtte på sjukehuset og vi hadde ikke så bra kontakt. Det har bare vært tull og krangling. Han har vært sykelig sjalu og nærmest stått og spionert før å vite hvem jeg er med. Han sier selv han sliter, jeg trur selvfølgelig på han. Men det er noe som skurrer.
Han er hos legen ofte, og har fått tabletter. Han går til behandling pga angst. og dette er min skyld sier han, siden vi ikke har møttest.
Jeg har ikke hatt så lyst å være nær så mange siden sykehusturen og det har han ikke akseptert.
Jeg har selv angst og vet hvordan det er å slite med det.

Men nå, har ikke møtt han på 2 mnd, følelsene er ikke de samme, jeg orker ikke prate med han nesten, og ja, jeg vet det er urettferdig!
Jeg føler meg fanget i han og vil egentlig gjøre det slutt men er redd situasjonen han er i nå, vil bli verre om jeg gjør det. Og DET kan jeg ikke ha på samvittigheten.

Vanskelig.. Veit ikke hvor jeg vil hen med dette.. Men godt å få skrivd ned dette..
Avatar

Re: Han sliter og jeg orker ikke mer.

mars 3 2011 - 20:50
Det er viktig å ikke skape et avhengighetsforhold til hverandre slik at man ikke lenger kan leve som den man er.
For min del så virker det som at denne relasjonen trenger litt mer ærlighet og åpenhet om det som skjer rundt dere. Det blir en del ting som ikke kommer frem og som dere bruker energi på og det blir slitsomt å måtte forholde seg til i lengden.

Du har ikke noe totalansvar for hvordan han har det ei heller ikke han for deg. Den du må sette først er deg selv. Uten deg kan du ikke gjøre noe for andre og hvis du lar deg selv falle ned så kan du jo selv tenke deg hvordan konsekvensene blir.
Tror du trenger en god prat med fyren og det kan være lurt å spille med åpne kort. Det vil ikke være gunstig å bli i en relasjon fordi én part har lyst eller tror den trenger det. Balanse er nøkkelen og uten balanse vil alltid noen lide.
Til forsiden