Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Han lat meg ikke gå.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Han lat meg ikke gå.

des 30 2019 - 19:36
Veldig vanskelig nå. Vil ut avdekte ekteskapet, men nå ligger jeg her nede i kjelleren , med låst dør og han er bare snill. Jeg vet hva jeg vil. Sånn har DT vært de siste 10 årene. Han overøser meg med snill het. Føler meg som en dritt. Etter 20 års samliv med denne mannen er selvtilliten på bånn. Hvem er jeg, vil jeg klare meg alene , må jeg leve med han fordi han vil det , er jeg bare slem og bortskjemt, jeg vet at jeg vil vekk og at han har full kontroll på meg, men tvilen kommer som så mange ganger før. Hva skal jeg gjøre, jeg kommer meg ikke unna han. Har noen noen råd?
Avatar

Re: Han lat meg ikke gå.

des 30 2019 - 21:35
Tusen takk for svar. Ja jeg ha lest masse om psykopati og ser at veldig my stemmer. Bl a det med passiv aggresjon. Min mann har også adhd og jeg har fokusert mest på å lære masse om det . Men nå har jeg lest at de med adhd kan også ha psykopatiske trekk. Takk for dine råd jeg tar de med meg.
Til forsiden