Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gladnyhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gladnyhet

juni 26 2020 - 00:32
Jeg skal gradevis få ansvaret tilbake for dattera mi. Mamma og stefaren min har passa på hu siden hu ble født. Hu blir 5 år i november. Hu skal være hos meg hver helg på starten. Vi får hjelp av barnevernet med det. Sliter fordi jeg ikke har no stort nettverk og skulle ønske jeg hadde fler venner som kunne hjelpe no.

Stefaren min har slitt litt med alkoholproblemer før, men nå drikker han bare hver dag. Når han drikker blir han voldelig. Tror ikke at dattera mi merker at han er full siden hu ikke er vandt til noe anna. Han bruker penga på alkohol. Både han og mamma går på NAV. Dattera mi har sagt at hu spiser kun i barnehagen flere ganger i uka.

Merker at hu prøver å være motbydelig og utagerende fordi hu skal bytte hjem. Hu gråter og skriker. Jeg prøver å gå min vei til hu har roa seg. Det var moro å se på i starten fordi hu så veldig idiot ut. Når jeg var med hu sist maste hu om å få bolle i butikken. Når jeg sa nei så skrek hu. Holdt på å dra hu ut av butikken.

Hu har mange venner i barnehagen. Skjønner ikke at hu har mye venner når hu oppfører seg sånn. Tror ikke det er bra å ha for mange venner. Veit heller ikke hvordan jeg skal jobbe med foreldra mine om dette. Hu vi snakker med i barnevernet har aldri tid til no anna enn å møte annahver uke. Gleder meg bare til å få dattera mi her for da blir jeg ikke ensom og vi hakke bodd sammen før.
Til forsiden