Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gir Opp Absolutt Alt Nå :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gir Opp Absolutt Alt Nå :(

jan 10 2020 - 06:15
Ingen som svarer meg på meldinger, Er jeg ikke bra nok for dere, Er jeg mye mye mye mye mindre verd enn alle andre, Er det noe med meg som gjør at ingen vil snakkes, treffes, finne på ting osv osv?

Føle meg så ensom :(
Avatar

Re: Gir Opp Absolutt Alt Nå :(

jan 10 2020 - 07:12
Jeg har lagt merke til tidligere poster hvor det kun virker som om du søker kontakt med kvinner for romantisk forhold? Det blir isåfall begrensende hvis du ikke er åpen for vennskap med folk av samme kjønn i tillegg, men kanskje har du søkt etter det også uten at jeg har sett det. Hvis du søker etter venner i ditt område er det forresten lurt å opplyse om hvor i landet du holder til. Ellers har jeg sett andre her inne gi uttrykk for at det ikke alltid er så lett å få respons, så det har ikke nødvendigvis noe med deg å gjøre, og du er naturligvis ikke noe mindre verdt enn andre.
Avatar

Hei

jan 10 2020 - 10:13
Det skjer faktisk veldig mange at de ikke får svar med engang el at de nødvengvis går svar.jeg ser også det at du søker jentevenner til og med kjæreste og helst ha kontakt utenfor også.noen ønsker sikkert å møtes men de fleste liker å være anonyme her.du må fortsette å skrive og skrive så svarer nok folk deg.
Avatar

Svarer tilbake:

jan 10 2020 - 15:19
Vil helst ha venner av motsatt kjønn det er på grunn av at jeg har bare dårlige erfaringer med venner av mitt eget kjønn dessverre.
Til forsiden