Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gal av tristhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gal av tristhet

aug 18 2011 - 23:10
Det kan skje at du ikke klarer å komme deg ut av depresjonen bare ved egen hjelp. Det finnes mange som gjerne vil kaste ut en nødline til deg, gi deg en oppmuntring, ta tak i deg og bære deg til et bedre sted. La dem få lov.


Har et håp om at det en gang skal ordne seg, at det faktisk finnes og engang møter de personene som skal hjelpe meg videre. Men nå er alt så trist og mørkt. Et tåkelandskap, gjørme. Mørke vesener overalt. Ensomhet. Håper det kan skje fortere enn jeg tror.

Ikke vær så trist du min venn. La deg trekkes innover inn i ditt hjertet, der lyser det grønt. Finn fred med deg selv, gå turer i naturen , kom i harmoni med deg selv og naturen utifra hjertet ditt. Til slutt vil alt flyte sammen og alt blir til kjærlighet og du skjønner du er elsket høyt av alt og alle.
Avatar

Re: Gal av tristhet

aug 18 2011 - 23:14
Bare legg meg til venn om du føler det er en rett ting å gjøre, og du virkelig kjenner det i hjertet ditt.
Til forsiden