Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Går for fort frem med en jeg liker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Går for fort frem med en jeg liker

okt 31 2022 - 23:08
Jeg lurer på noe, håper noen kan gi noen svar på dette. Hver gang jeg møter en jeg liker veldig godt så har jeg en tendens til å bli for på og vise for mye interesse.. jeg møtte en for 5 dager siden, vi har hengt 3 av de 5 dagene og hun ville jeg skulle sove over, noe jeg gjorde. Vi eer og blitt enige om at vi skal ta det litt slow frem, selvom vi kysset på første date og har allerede sovet med hverandre. Når vi er sammen så er hun veldig fysisk av seg og liker å kose.

Men.... på grunn av dette blir jeg fort betatt og liker henne veldig godt og kunne tenkt p henge masse med henne. Jeg blir for ivrig, tar for mye initiativ og kontakt med henne, jeg vet det godt selv, men det er fryktelig vanskelig å la vær. Jeg liker henne jo kjempegodt og det er kun godt ment. Men redd jeg kommer til å skremme henne bort. Hun er 3 år eldre enn meg.

Er det noen her uavhengig kjønn som kjenner deg igjen eller noen av det motsatte kjønn som har noen tips? Hadde satt stor pris på det fordi hun her vil jeg virkelig se hva det kan bli med..
Avatar

Re: Går for fort frem med en jeg liker

okt 31 2022 - 23:50
Så lenge du ikke oppfører deg som en komplett idiot er det ingen grunn til å være redd for å skremme noen bort...
Til forsiden