Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Framtid

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Framtid

aug 12 2011 - 00:50
Kanskje dette for mange høyrest ut som eit luksusproblem, men uansett så er eg ekstremt opptatt av å finne ut kva eg skal med livet mitt. Spesielt i forhold til jobb og evt. ein slags karriere.

Ja, eg har slitt mykje, og sliter delvis, ja, eg har ein vanskeleg familie, ja, eg har eit lite nettverk, ja, eg har gått i mange herrens år i psykoterapi og gruppeterapi. Men, eg har ingen problem med å komme meg opp om morgonen, går ikkje på sterke medisinar, og har masse energi (nesten litt for mykje). I tillegg til dette er eg ansvarsbevisst, oppegåande, humoristisk (når eg har det bra), kreativ og reflektert.

Av og til tenker eg det handlar mykje om at eg ikkje finn min vei. Eg pleier å bli deprimert og engstelig i jobbsituasjonar. Men dette handlar ikkje berre om å ha store psykiske problem, men likså mykje om dårleg sjøltillit og å vere usikker.

Er det nokon her inne som har prøvd ulike former for karriereveiliedning, coach, eit eller anna med utprøving av forskjellige jobbar osv?

Det burde vere lettare å klare å få seg ein ordentleg jobb å trives i. Burde det ikkje?

Er mest opptatt av å finne løsningar og tips frå andre som også slit med å finne riktig retning, og vil helst ikkje høyre om at eg må sette ned mine krav for det har eg prøvd, men har ikkje fungert.

Ellers lykke til alle sammen her på sidene :)

Helsing frå meg
Avatar

Re: Framtid

aug 12 2011 - 08:35
Du er jo absolutt inne på det rette sporet her og det handler om å bruke de evnene som ligger naturlig for deg og videreutvikle dette. Da vil du vokse mye i deg selv og trives uansett hva du måtte gjøre.

Det kan jo være en idé å kjenne på hva det er du er interressert i og hvilke aktiviteter du gjør som får deg til å føle deg vel. I tillegg så kan den sosiale kontakten være veiledende for det er noe en må ta hensyn til. Liker du de samme folka eller å treffe nye hele tiden? En blanding kanskje. Repetisjon eller variasjon?
En har mange tegn til hvor en burde gå i seg selv og det er mye å hente på dette med å finne det som en kan brenne litt for istedet for å presse seg igjennom noe som en slettes ikke liker.
Til forsiden