Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forventninger av familie

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forventninger av familie

mars 12 2018 - 15:33
Jeg er den eldste av to barn i vår familie. Har siden jeg var liten hatt mye ansvar om barnepass, husarbeid og det som kreves av deg når du bor hjemme hos foreldrene.

Siden jeg har et stort behov for å prate om det som rører seg i meg, så har jeg utfordringer med å prate med mamma om det. Hun vil ting skal gå på skinner hele tiden, og forventer det av meg. Har vært psykisk syk i mange år og har vært vanskelig å prate med mine nærmeste om det - venner forsvant da jeg ble syk.

Nå har broren min kjøpt seg hus, men han tar ikke vare på det - ifølge familien. Nå har det gått så langt at han har mistet arveretten på huset til mor og far, veldig trist. Så nå faller ting på meg kan du si. Hadde bare håpet jeg fant meg en mann så alt ordnet seg, men siden jeg er så kresen og faller for feil type menn, så forblir jeg singel.

Om noen har lyst å slå av en prat om alt og ingenting, så er dere velkomne til å legge meg til på skype: anitbk10
Til forsiden