Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forventer jeg for mye? Hva gjør jeg galt?...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forventer jeg for mye? Hva gjør jeg galt?...

jan 27 2021 - 23:31
Hei, dere.
Jeg er ei 25 år gammel jente. Når jeg vokste opp hadde jeg en hel haug med nære venninner. Etter hvert som jeg ble eldre har jeg av en eller annen grunn ikke klart å holde kontakten. De andre er fortsatt like gode venner, men jeg har sakte men sikkert glidd bort fra alle.

Problemet mitt er kanskje at jeg selv føler meg som en god venn. Ei som lytter, ei som hadde stått opp midt på natten dersom noen skulle trenge meg. Jeg føler likevel at jeg ikke har blitt den personen folk trenger, uten at jeg skjønner hvorfor.

Selv ønsker jeg meg en venn som meg selv. Det har kanskje gjort at jeg forventer for mye av andre også - jeg vet ikke.

Nå i senere tid som jeg prøver å møte nye mennesker, så ser jeg nesten på de jentene jeg møter som bestevenninner etter første møtet. Jeg er åpen av meg og deler gjerne det meste, men føler ingen gjør det samme tilbake.

Hvorfor er ikke jeg førstevalget til noen? Hva gjør jeg galt?
Avatar

førstevalget

jan 28 2021 - 06:42
Hei,
er det noen grunn til at du skal være førstevalget til noen? Jeg tenker at kun i et forpliktende forhold, som ekteskap, er det forventet at man blir prioritert av en annen person, men tom ekteskapene har mistet styrke.
Avatar

Kjenner igjen

april 7 2021 - 14:16
Hei. Kjenner igjen følelsen av å ikke være førstevalget. Det er vondt. Jeg har balet med dette hele voksenlivet, føles det som.
Har noen tanker om det om du vil skrive :)
Til forsiden