Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forholdet hangler

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forholdet hangler

des 25 2020 - 13:42
Når forholdet svinger fra å være lykkelig til dypt ulykkelig og vil bare rømme - annenhver uke. Sånn har det vært i 30 år.
Det er så slitsomt, prøver å mote meg opp til å gå, har kanskje prøvd å gå i 20 år. Hvordan får jeg mot til å gjøre det??
Avatar

Re: Forholdet hangler

des 25 2020 - 15:56
Dette har noe med tapsaversjon å gjøre. Følelsen av tap, er mye sterkere enn gleden vi får av gevinst.

Du har noen oppturer, men de veier ikke opp for nedturene. du vil heller ikke forlate partnerskapet, fordi da må du føle på tapet av tid brukt på nåværende forhold.

Det er altså ett veldig vanskelig valg, for du er redd for at tiden har vært bortkastet. Men den har ikke vært bortkastet, hvis du nå vet hva du trenger videre i livet. Tenk på hvordan du vil at de neste 20 årene dine skal være, du burde kunne se for deg en stor gevinst ved å ta det valget du tenker på, hvis det er rett.

Dette burde gjøre valget litt mindre vanskelig.
Avatar

Re: Forholdet hangler

des 25 2020 - 21:34
Takk for fornuftige ord. Har tenkt mye på det du skrev om de neste 20 årene. Er jo redd for å være alene, har vært i samme forhold i 32 år.. Men drømmer om å gjøre ting jeg vil, men som ikke vært akseptert. Sjalusi.. Og den jeg forlater vil ta det veldig hardt, og jeg vil sikkert angre før det er fullført.. For det er jo mange fine dager også..
Avatar

Re: Forholdet hangler

des 25 2020 - 22:50
Har du diskutert dette med din partner, eller er det helt håpløst?

Vi setter stor vekt på følelsen av anger, men når det gjelder å følge drømmene sine, kan det være verdt å se bort i fra den variabelen.

Til sjuende og sist, angrer man egentlig på alle valg man tar eller ikke tar.

Men vær grundig i din avgjørelse, så går det helt sikkert bra.
Avatar

Re: Forholdet hangler

des 25 2020 - 23:15
Vi ønsker ulike ting for fremtiden, og det er en av mange kilder til konflikt. Og ja, det er håpløst med flere diskusjoner, blir bare verre. Problemet er kanskje at jeg har holdt ut de dårlige, og holdt fast ved de gode dagene. Er alltid mentalt klar for å dra på de dårlige dagene - men ikke gjort det. Er blitt for feig, ser bare alle problemene og det praktiske kaoset som vil komme etter et brudd..
Avatar

Re: Forholdet hangler

des 26 2020 - 08:40
Jeg er ny her, sliter mye med det samme.. mest pga konstant negativitet, ingen nærhet, kritikk, sårende ord... alt veier mer enn de fine tingene...

Avatar

Re: Forholdet hangler

des 26 2020 - 09:33
Da virker det som du burde starte å løse de praktiske tingene, som flytting, økonomi osv.

Kanskje når du har funnet alle løsningene, så blir det hele mindre kaotisk, og enklere å gå i fra.

Til forsiden