Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Følelsene spiller ikke på lag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Følelsene spiller ikke på lag

feb 5 2021 - 09:29
Kan man si til sin kone at man sliter med følelsene sine ovenfor henne. Vi har ett lite barn sammen og jeg vil så gjerne få det til med henne men følelsene mine spiller ikke på lag. De vil bort, flykte, rømme til ensomheten. Men blir veldig trist av å tenke på det. Min kone er snill og god så det er så frustrerende. Kan noen hjelpe meg?
Avatar

Uheldig99

feb 5 2021 - 09:56
Du skriver at du sliter med følelsene, og at de ikke spiller på lag. Betyr det fravær av følelser? Eller vonde/dårlige negative følelser?

Et barn forandrer jo alt, det blir aldri helt det samme igjen, på godt og vondt. Men gresset er ikke grønnere på den andre siden.

Så hvis du lengter til ensomheten som du skriver, så si til din kone at du sliter litt om dagen, og at du trenger puste rom. En dag eller natt for deg selv, en helg på en hytte eller noe. Av og til litt rom. Alternativet er jo værre.

Mange som er og har vært der du er nå. Det lløser seg som regel veldig bra. Som mann syns jeg tiden med veldig små barn er litt vrien, de er liksom bare mors en periode. Man blir en slags hjelper og statist.

Stå på
Avatar

Re: Følelsene spiller ikke på lag

feb 5 2021 - 12:20
Takk for fint svar.
Ja jeg var aldri forelsket så det er vel fraværet av følelsene som gjør meg vondt og at det blir vanskelig. En slags sorg eller tristhet over at jeg ikke fikk vært forelsket i henne. Også tankene på å forlate henne gjør meg trist og vondt inni meg. Det er jo så dumt for barnet vårt også hvis det skjer.
Til forsiden