Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flyttet hjem etter studiene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flyttet hjem etter studiene

feb 1 2023 - 22:34
Jeg har flyttet hjem igjen til kjæresten etter å ha studert i en annen by lenge. Det jeg opplever er at venninnene mine her hjemme har mistet interessen for meg. De vil møtest sjeldnere og ofte helst bare to og to, slik at jeg ikke får treffe noen ny venner. Utenom det inviterer venninnene mine meg på fest men ofte på samme dag, og det føles ikke så veldig inkluderende ut, da de har planlagt fest med flere andre og bare nevner det til meg i siste liten.
Det er også kun jeg som må ta initiativ til å møtes, noe som er veldig slitsomt. Og når vi treffes kommer flere av dem med ideer om at vi må gå på dobbeltdate og la kjærestene våre bli kjent osv. Men de tar aldri initiativ, og finner ofte på de tingene/aktivitetene vi har snakket om, med andre venner uten å inkludere meg. Og de sender meg masse bilder når de er med disse andre vennene uten meg. Det gjør at jeg føler meg enda mer utenfor og ensom. Jeg ønsker dermed å finne nye venner, men synes det er litt vanskelig da jeg for tiden er veldig deppa og sliten. Har dere noen tips?
Avatar

Re: Flyttet hjem etter studiene

feb 13 2023 - 17:42
Hva med å bruke hobbyene dine til å bli kjent med andre gjennom f.eks grupper på Facebook, Kvinneguiden eller andre steder hvor det er en del mennesker? Det finnes også noe som heter Sidetmedchat på Discord hvor det er en del mennesker fra dette forumet, hvor man kan skrive direkte til brukerne.

Det jeg har mest erfaring med her i livet er psykiske lidelser og rus, så jeg bruker mye tid på forum og Facebook grupper hvor jeg kan diskutere dette. På dette viset har jeg også kommet i kontakt med mennesker som ønsker å møte meg ute i det virkelige livet. Så om du investerer litt tid så klarer du nok helt sikkert å finne mennesker å prate med du også. :)
Til forsiden