Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flytte?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flytte?

mai 3 2011 - 23:38
Lurer på om jeg skal flytte til bergen eller noe. Så at der har de amalie skram hus for de med psykiske problemer. Og den er ganske lenge åpen. Jeg er under NAV og har vært det en tre års tid. Sliter med relasjoner og være med folk. Har ikke noe nettverk, bor i en liten by. Er mange eldre på dagsenter og mental helse her, og tenkte at i en større by er det kanskje flere unge. Har ikke noe spesielt som binder meg til byn egentlig. Har ikke noe nettverk. Har vel en kompis her og foreldre ikke så langt unna. Men er aldri nesten hos de. Men tenker jo på at de blir eldre og det er dumt og flytte da.. Hva mener dere?
Avatar

Re: Flytte?

mai 4 2011 - 09:49
Det kan jo være noe i det og at det kan komme inn nye impulser på et nytt sted. En kan liksom få en ny start og alt det der. Med det sagt så er vi mennesker i stor grad styrt av våre vaner og mønstre kan følge etter oss fra ett sted til et annet.
Kan kanskje være greit å sjekke opp med litt forskjellige steder og se på hva slags tilbud som ligger der og kjenne litt etter om det er noe du har lyst til å prøve. Det vil jo uansett ikke skade å forhøre seg litt rundt og ta tempen på ting.
Til forsiden