Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere enn meg som har ringt medium?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flere enn meg som har ringt medium?

april 11 2021 - 20:53
Jeg har problemer i familien, med min bror og min mor. Det er krangel og f.. hele tiden.
Så jeg ringte et medium på en slik linje. Hun var veldig god til å spå og hadde mye rett. Hun traff på meg, mamma og min far. Det var bare at hun nevnte ikke min bror.

Da blir jeg usikker på om den spådamen var ekte og et medium?

Har noen andre erfaringer med slikt her?

Klem fra en grubler!
Avatar

Hei

april 11 2021 - 21:32
Jeg sender deg pm nå.
Avatar

Hei

april 11 2021 - 22:18
Sendte deg dette nå da jeg vet en del om dette så greit å diskutere på denne måten og du fikk invitasjon til discord gruppa.Det er veldig koselig og vi har masse diskusjoner om mye forskjellig her i livet.
Avatar

Re: Flere enn meg som har ringt medium?

april 11 2021 - 23:26
Jeg foretrekker å lære meg slike "kunster" selv, så slipper jeg å betale for dem. Hittil har det fungert veldig bra.
Avatar

Spar penger

april 12 2021 - 00:01
Der har
Gjentatte ganger blitt bevist at " spåkoner " er humbug. ( se " folkeopplysningen," på NRK om emnet)

Det er klart mange opplever en placebo effekt av å gå til " synske "..man hører det man vil høre.

Men stol på din egen magefølelse.
Den pleier som regel å være riktig .
( familien din hørtes slitsom ut btw, noen som tapper deg for energi, prøv å ta avstand til konflikter for å skjerme deg selv )
Avatar

Malle

april 12 2021 - 01:03
Tardetsommanhardet har sendt seg invitasjon.Du er velkommen hos oss.Jeg har vært en del borti dette så det blir veldig interresant å diskutere med deg om dette.Jeg er ikke noe særlig aktiv i selve forumet nå for tida da jeg er mer igruppa men dette er veldig interresant da jeg kan en del om dette.
Avatar

Intuisjon

april 12 2021 - 07:25
Det er vel gjort en del tester på ulike spåkoner, og i stor grad er det vel kunnskap på å lese uttrykk og intuisjon som gjør at en del «treffer».

Jeg var med å en test av ulike pseudovitenskaper en gang, så jeg har ringt to ulike spåkoner. En hvor jeg var meg selv og en hvor jeg var en rolle. På meg selv traff det med omtrentlige 50 % av litt brede beskrivelser, mens på rollen var det ca 20 % treff på brede beskrivelser. Konklusjonen var ikke videre god for det brede lag av de som ble ringt. Testing ble gjort med samme «rolle» av flere ulike også, og svært ulike svar framkom.

Pseudovitenskap (ingen vitenskaplige bevis) kaller det klarsynthet, medium, spåkoner eller spådamer som du skriver TS. Vi ringte alle «titler», men fant ikke de helt store bevisene.

Dette var en miniundersøkelse (20 stk.), og gir ikke nok svar til å konkludere statistisk. Men resultatene på denne miniundersøkelsen var negativ i favør slike tjenester.

Jeg jobbet en gang med innringertjeneste til kundeservice (nysalg), og det var en vekker. Når et tlf.nr ringte så startet autosøk på alt mulig av info og mulig info, samt ikke minst ordbruk i kommentarfelt på innringer. På tre skjermer foran en operatør kom FB, insta, gjenkjenbart forum, linkedin, venner, venners interesser osv-osv. For å danne et bilde FØR samtalen starter.

Nja.....tror jeg ville ha spart pengene rett og slett.

Hva var det som traff da ? (Sånn omtrentlig)
Avatar

Vet du hva

april 12 2021 - 07:53
Veldig mange medium ønsker faktisk å hjelpe mennesker.De ønsker i bistå mennesker.Spåkoner er gammelt.De kalles medium og klarsynte og dette er deres yrke faktisk.De bryr seg ikke om skeptikere fordi veldig mange er fornøyd med tjenestene.Som med alle andre yrker så fins det gode medium og dårlige medium.Slik er det med alle.Men drive med gammeldags måte med spåkoner.De kalles ikke spåkoner som om de kun er ute etter penger der tar du stor feil.
Avatar

Vet du hva

april 12 2021 - 10:09
Jeg har vært på kurs med en av de mest kjente i England, og det handlet om akkurat det Nidelven skriver: lytte, bruke intuisjon og lese folks reaksjoner. Og jo, de bryr seg om skeptikere, de sier det bare ikke høyt. "Withcraft act", den engelske loven mot heksekunst som det snakkes mye om i de miljøene, var faktisk en kvakksalverlov.
Til forsiden