Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Far med yngre dame

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Far med yngre dame

aug 4 2020 - 14:32
Hei,

Faren min har blitt sammen med en veldig mye yngre dame. Han er i 50-årene og jeg og dama er begge i 20-årene, hun er 2 år eldre enn meg.

Jeg syns dette er veldig vanskelig av mange grunner og klarer ikke helt å sortere tankene mine rundt dette.

For det første har/hadde jeg et veldig godt forhold til pappa, og har alltid sett veldig opp til han. Nå, i denne situasjonen, har jeg plutselig blitt veldig flau over han. Det er jo en veldig stor klisjé å bli sammen med en så ung dame.

For det andre så har hele forholdet gått veldig fort, de har nå blitt sammen og flyttet sammen på 9 mnd. Det virker som han ikke tenker så mye på hvor rart dette er for meg. Vi er veldig dårlige på å snakke om vanskelige ting i familien, men jeg syns jo at det har vært ganske tydelig på min oppførsel og situasjonen, hvor lite komfortabel jeg har vært med å møte henne osv.

Jeg har jo ikke lyst til å si til pappa hvem han kan og ikke kan være sammen med, men jeg ser ikke for meg at jeg skal klare å "komme over" aldersforskjellen. Og selv om jeg kunne vært med pappa uten henne så er det en stor ting som skaper avstand mellom oss.

Noen tanker om hvordan jeg kan håndtere dette?
Avatar

forslag

aug 4 2020 - 15:46
Jeg tenker at du burde formidle nøyaktig det samme som du har gjort til oss nå, til han.
Hvis dette er hva du føler, så må han tåle å høre det fra deg, uten at det burde være noe du trenger å være taus om.
Til forsiden