Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Familie far og i skapet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Familie far og i skapet

aug 13 2020 - 09:00
Hei, jeg er godt gift og barn på Barneskole og ungdomsskolen. De siste årene har jeg hatt en god kammerat som har fått like følelser for hverandre.

Følelsene er så sterke, at alt jeg vil er å bo med han. Samtidig så er jeg redd for å svikte familien og alt som hører med.

Gå fra familien på grunn av en annen meg har vært et «ikke tema» meg- er man gift så er man gift, men når det i tillegg er med en annen mann, så er dette langt fra lett.

Naturlig nok sover jeg lite, noen ganger tenker jeg det er lettest å dø istedenfor lage skam familien.

Hva vil familien tro- at hele livet mitt med de har vært et skuespill?

Skal jeg fortsette med de og late som alt er ok?

Jeg kan være ganske klar på at det er han jeg vil ha, men våkne på natten og kjenne at det viktigste er å «beskytte og vokte» familien min. Trekkes i alle retninger.

Tanken på å utsette familien min, kone barn foreldre svigerforeldre for dette river i meg.

Er redd og frustrerrt
Avatar

altså

aug 13 2020 - 20:40
forstår dette er skikkelig vrient
men når ting er som de er
har du noe valg egentlig?
du kan jo ikke
verken for de eller deg selv
leve resten av livet på en løgn
og tenk deg å sitte på gamlehjem
tenke på at du ikke levde for deg selv
du fulgte ikke kjærligheten
på en måte kan man si
du kastet bort livet ditt :(
Avatar

Hei

aug 23 2020 - 00:02
Du har indre konflikter med deg selv.på den ene siden har du følelser for en kompis og vil være med han på den andre siden vil du ta vare på familien din kona og barna og da føler man har livet mitt vært skuespill.når du sier du plutselig har sterke følelser for kompisen din har du likt menn før.for du sier de siste årene man starter ikke plutselig å like menn når man er mann.har du tenkt på om du er homofil el bifil.du skriver samtidig at du har det godt med kona di.hvis du har det godt med henne hvorfor får du så sterke følelser for kompis at du vil bi med han.du har mye å tape hvis du satser på kompisen da går det utover hele familien men hvis du ikke satser på kompisen da blir du mer ulykkelig og får det ikke bra med deg selv.i bunn og grunn hvem sine behov er viktigst for deg dine egne ved å være med kompis el familien din som ville blitt sjokkert.jeg føler så mye med deg.dette må være så tøft for deg å bli dratt frem og tilbake og det dreier seg hva gjør deg mest lykkelig satt opp mot hva dette hadde gjort med kona di og barna.også hva føler kompisen din?liker han deg på samme måte.hva hvis ting ikke blir slik du tenker for deg.jeg ønsker deg lykke til av hele mitt hjerte uansett hvilken beslutning du tar håper jeg at du tar den hvor du er mest fornøyd og føler er riktig for deg selv når du finner ut av dette her hva du skal gjøre.jeg heier på deg.

Avatar

Re: Familie far og i skapet

sep 8 2020 - 15:03
Har du sett serien Grace and Frankie? Det er en humorserie, men har samme problematikk. Kanskje det kan lette litt på følelsene dine rundt dette. Husk at barna dine heller vil ha en lykkelig og homofil far enn en død far. Ønsker deg lykke til. Klem :)
Avatar

Går fint

jan 5 2021 - 22:32
Tror dette kommer til å gå helt fint
Til forsiden