Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Exen til vennen min liker meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Exen til vennen min liker meg?

nov 7 2021 - 17:37
Jeg har en venn som jeg ble veldig fort glad i. Da vi ble kjent hadde hun en kjæreste, men det ble etterhvert slutt. Både jeg og henne trodde de skulle bli sammen igjen, og det var mye fram og tilbake. Jeg prøvde så godt jeg kunne å være til stede for henne, og siden jeg også var venn med exen lyttet jeg til han også. Jeg forsto at han behøvde space og at ting var vanskelig mellom dem. Hun var veldig avhengig av han, og det ble for mye. Jeg sto i midten som en støtte og rådgiver, og ville bare at de skulle gjøre det som var best for begge to. Personlig var jeg i et voldelig forhold som ble slutt for noen måneder siden. Det har gjort meg ekstra skeptisk og sårbar i etterkant. Jeg har alltid slitt med å vite hva jeg vil og trenger, men nå er det verre. Den siste tiden har jeg snakket mye med exen, og anser han som en god kompis. Vi snakker bra sammen og relaterer til mange ting. Men han har begynt å vise mer interesse på et vis. Han kommenterer stadig på at jeg er fin og har bra utseende, og har tilbudt seg å gi meg klem og kos når jeg sliter. Jeg har ikke klart å ta det imot, både pga fortiden min og pga venninnen min. Så klart hadde det ikke vært feil å være venn med han, men på en måte føles det sånn. Det kan være jeg misforstår hva han mener med det han sier, men jeg vil ikke ta sjansen. Jeg tror ikke jeg er tiltrukket av han, men mer bare i behov for å bli tatt vare på, og ikke minst ha en kompis som jeg kan snakke med. Han vil ta avstand fra henne og hun er veldig såret over det. Jeg kan ikke gjøre annet enn å være der for henne, men likevel respektere at det er det han trenger. Er bare redd han skal prøve å komme nærmere meg, og at det skal såre henne enda mer.
Avatar

girl code

nov 8 2021 - 17:24
personlig ville ikke jeg ha hatt noe med denne gutten å gjøre, annet enn et vennskapelig forhold, fordi det er trossalt x-kjæresten til venninnen din. for meg blir det helt feil å "date" noen som har vært sammen med en venn av meg, derfor "girl code". jeg tror dette hadde preget venninnen din mye mer og såret henne mye mer enn nødvendig - i og med at du er hennes støtte gjennom det her. jeg er ingen til å si hva du skal og ikke, men for venninnen din sin skyld - og egt alles skyld - ikke la det gå lenger enn vennskap. det vil bare fucke opp alt for alle.
Til forsiden