Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg blitt psykisk syk?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg blitt psykisk syk?

juni 22 2018 - 23:21
Vet egentlig ikke helt selv hvordan jeg skal forklare det. Men for å starte en plass så har jeg tidligere slitt mye med depresjon, selvmordstaker og hele den pakken der. Til tross for å være bedre nå sliter jeg ennå med å føle meg akeptert i samfunnet. Jeg er aldri "ute på byen"/ finner på ting med venner osv. da ingen vil være med meg/ alle avviser meg. På en måte føler jeg det har litt med epilepsien min å gjøre, smatidig som jeg også føler moren min er veldig negativ til alle beslutninge jeg tar. I hvertfall fremstår hun slik at jeg får dårlig sanvittighet dersom ikke jeg tar det valget hun selv ville ha tatt. (Får følelsen av at hun vil jeg skal måtte velge det hun ville valgt, til tross for at vi skjelden liker de samme tingene). Dersom jeg prøver snakke med Moren min om dette nekter hun for å være slik, noe som igjen gjør at jeg blir "syndebokken".
En annen ting som plager meg enda mer er at jeg veldig ofte sitter å fører dialoger med meg selv. Jeg halusinerer ikke, men snakker som om noen jeg kjenner er til stede. jeg føler meg noen ganger gal når slikt skjer/ jeg går for "dypt inn" i disse samtalene.Jeg prøver å stoppe meg selv, men det skjer helt ubevisst.
Avatar

Eventuelt

juni 23 2018 - 23:16
Så har du blitt litt klar over følelsene dine. Har slitt en del med det samme, og gjør til tider fortsatt. Spesielt dette med avvisning. Det er ikke så lett det der. Send gjerne pm hvis du vil snakke med meg.
Til forsiden