Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er her

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er her

des 20 2019 - 07:39
Om Du trenger en å dele tanker og indre kaos med, el bare har behov for å ha noen der, en som ikke dømmer, en som respekterer og kanskje forstår. En «skulder og hvile på» el bare en du vil kalle for venn.
En anonym venn- som bare vil deg ditt beste, en som kanskje kan trøste og dele erfaringer med deg?

Jeg er her om Du trenger en.
Jeg er en ærlig, rolig og omsorgsfull bonuspappa. Jeg er gift. Jeg er ufør, og har mye tid som jeg ønsker å bruke på noe som gir meg mening. Derfor vil jeg rekke ut en hånd til deg. Om jeg kan være der for noen som trenger det, så gleder det hjerte mitt.

Om det er skummelt å skulle svare her. Så send en venneforespørsel.
Jeg svarer.

Ofte våken om natten så da er det også bare å sende en meld. Natten er ofte den værste tiden for mange- da man blir alene med tankene sine og følelsene fort tar litt overhånd. Jeg er ingen ekspert og ingen psykolog. Men jeg har selv levd et liv som har gitt meg mange kamper, så livserfaring har jeg.

Håper på å høre fra deg.

:)
Til forsiden