Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det normalt å ikke få orgasme under sex de første gangene?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det normalt å ikke få orgasme under sex de første gangene?

aug 8 2019 - 23:48
Dette innlegget er veldig privat, så dette er den eneste plassen jeg føler jeg kan dele det, ettersom jeg kan være anonym.

Jeg debuterte seksuelt for et halvt år siden i en alder av atten år. Jeg har hatt samleie med to forskjellige personer, og den ene ble etterhvert kjæresten min som jeg hadde samleie med regelmessig. Dessverre funket ikke forholdet da begge måtte flytte på grunn av utdanning, så nå er vi ikke sammen lenger.

Til problemet: ingen av gangene jeg har hatt sex har jeg noen gang kommet! Er dette normalt og hva kan jeg gjøre for å "fikse" det eller er det noe jeg bare må vente på og hvorfor er det sånn? Noen som har noen råd eller erfaringer?
Avatar

Re: Er det normalt å ikke få orgasme under sex de første gangene?

aug 9 2019 - 09:39
Det er nok mer normalt enn man tror. Spesielt i starten av seksuelle opplevelser med andre. Jeg regner med at du ikke har de samme problemene med å få orgasme på eller med egen hånd. Nervøsitet, anspenthet og sånne ting kan ofte gjøre det vanskelig å komme. Når dere blir trygge på hverandre tror jeg problemet ditt løser seg av seg selv :)

Lykke til.
Avatar

Re: Er det normalt å ikke få orgasme under sex de første gangene?

sep 29 2019 - 01:16
Det er ganske vanlig at kvinner ikke kommer av penetrasjon alene, så det kan være til hjelp å stimulere klitoris samtidig. Ellers kan det ha noe å si hvilken sexstilling som benyttes, og at det brukes god tid på forspill, som er nødvendig for at kvinnen skal føle seg tent nok. Sender deg for sikkerhets skyld en link i innboksen til en artikkel om temaet.
Avatar

Re: Er det normalt å ikke få orgasme under sex de første gangene?

sep 29 2019 - 02:24
Dette er veldig veldig vanlig hos damer..
Kvinner har to typer orgasme.
Den som er utløst av klitoris og den man kan oppleve ved stimuli av vagina.
Mange flere enn man er klar over opplever faktisk aldri å komme av stimuli av vagina alene.. og dette krever en helt annen kjemi og utvikling under samleie. Foreplay er viktig her. Man kan hjelpe til med å stimulere klitoris.

Oss gutta skjønner gjerne ikke hvor viktig det er med foreplay for dere damer. Vi har ikke den samme mekanikken og glemmer derfor ofte å ta hensyn til dette. Selv vi som har fått det med oss kan lett overse å utføre et skikkelig foreplay..

Snakk gjerne med oss og gjør oss oppmerksom på dette. Hvertfall i et fast forhold :)

Og et lite tips: ikke fake orgasme ;)! det er både misvisende og i de fleste tilfeller en turn off.. så lenge dere ikke får orgasme er det best at vi er klar over det :) vi ønsker jo at dere skal ha det godt også. Og om vi opplever/skjønner at dere ikke får orgasme så vil jeg tro at de fleste av oss faktisk vil gjøre en bedre innsats ;)
Til forsiden