Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det noe i veien med meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det noe i veien med meg?

april 27 2021 - 11:13
Vært sammen med samme fyr i snart seks år... Og kranglingen har bare blitt værre... Føler alt handler om meg og at det bare er jeg som gjør at vi har det sånn... Han sitter nå igjen med en følelse av at jeg ikke bryr meg om noen andre enn meg selv, at jeg ikke respekterer noen som helst, og bare bruker andre mennesker så jeg kan ha det bedre... Og så har jeg ingen baller og greier ikke å stå opp for meg selv.. Er jeg en psykopat?? Er det noe i veien med meg?? For jeg kjenner meg jo igjen, skjønner hvorfor han sier de tingene... Og jeg vil jo vise at jeg kan bedre.. Jeg har aldri elsket noen på denne måten før og jeg vil så gjerne vise han hvor mye han faktisk betyr for meg... Men etter så lang tid med krangling der han føler at han gjør alt og jeg gjør ingenting er jeg redd han ikke tror jeg kan endre på ting...

Btw
Parterapi skjer ikke... Tips mottas med takk for nå er jeg lost.... Igjen...
Avatar

Re: Er det noe i veien med meg?

april 27 2021 - 11:32
Hvorfor ikke parterapi? Og hvordan holder dere oversikten over hvem som er skyld i hva?
Avatar

Start with why

april 27 2021 - 16:37
Enig i Frikar, få en tredjeperson til å kommunisere mellom og med dere. Alltid greit med en moderator.

Nedenfor noe jeg har god erfaring med.

Jeg anbefaler også ivk.no, evt Rosenbergs bok om ikkevoldskommunikasjon. John Gottman har også mye bra bøker (parterapeut).

Men også, lytt til en TED-talk. «Start with why». Der er det et grunnlag for å finne ut hva grunnårsakene til interesser, håp og ønsker kan resultere i trøbbel. Poenget der er å finne ut av den egentlige drivkraften bak en sterk overbevisning til en av dere. Da lærer man trolig mye om hverandre.
Til forsiden