Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det egoistisk å ville bety noe?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det egoistisk å ville bety noe?

april 8 2018 - 23:57
Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt et stort behov for å føle at jeg betyr noe, at jeg er så spesiell for noen at jeg er ønsket å ha i livet. At jeg er noen som er høyt elsket, inkludert og ikke til å glemme.

Er det egoistisk å ha lyst å føle seg spesiell og ønsket? Å være en person de i livet ditt vil snakke med, bryr seg om, inviterer med på ting, bryr seg om deg og passer på du har det bra. Hvorfor skal det være så mye å be om å føle seg elsket, inkludett og tatt vare på? Er egoismen blitt så stor idag at vi må gjøre alt selv, helt alene fordi de rundt har mistet helt fatning, forståelse, mentalisering, sympati og empati for hvor viktig det er å ikke bli slukt av den voksende egoismen som sluker oss opp?

Jeg har ingen som spørr meg om hvordan jeg har det eller viser den minste interesse for hvordan det går i livet mitt, og jeg har vert gjennom myye. Mangen vet til og med at jeg sliter, så hvorfor bryr ingen seg? Har jeg så lite betydning? Eller ser vi ikke lenger de rundt oss lenger for vi er så oppslukt i oss selv og telefonen at sunn fornuft og omsorg har forsvunnet helt..? For meg har jeg alltid følt at om jeg hadde fotsvunnet haddedet ikke vert noe forskjell. Hvem skulle tro at å vokse opp som en god person skulle føles ut som en straff og har knust deg på så mangen måter..?
Avatar

Forstår deg...

april 12 2018 - 16:27
Hei! Jeg har sittet med samme følelse som deg. Og det er ingen god følelse. Og det er ikke egoistisk å ville føle seg spesiell og elsket. Det er noe alle burde få lov til å føle <3
Til forsiden