Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i forholdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i forholdet

juni 21 2021 - 23:08
Jeg og min mann har vært gift i 1 år og vært sammen i 6 år.
Vi har tre barn sammen.
Jeg sliter en del med usikkerhet og dårlig selvfølelse og han er ikke akkurat den flinkeste til å gi meg komplimenter eller si noe fint. Jeg er heller ikke så god på det, men opplever ikke han spør om det heller eller trenger bekreftelse. For noen måneder siden fant jeg masse bilder av damer i undertøy på ipaden hans og han sier det er fra et forum. Så fant jeg ut masse jan hadde skrevet der pg jeg ble utrolig sint og såret. Han sier det bare var for gøy og ditt og datt. Mrn det gjør st jeg ikke stoler på han. Jeg valgte å tilgi han da han sa han angret ogville gjøre alt for å vise meg det. Men det føler jeg ikke. Føler han bare tar alt for gitt pg er veldig likegyldig i måten han svarer på. Når jeg spør hvorfor han aldri sier noe fint til meg så er det bare: å gjør jeg ikke det eller bare du gjør ikke det du heller. Jeg opplever det er så dårlig stemning og vi krangler lett. Jeg kkenner enda på mye sinne og bitterhet på det han har gjort og at han ikke viser meg noe interesse som han gjorde med disse på forumet. Jeg er så ensom og tenker mye på at vi ikke er bra for hverandre og ikke hsr det bra, men så kommer det en god dag også er. Det greit igjen. Og slik er det hele veien. Jeg kkjenner han irriterer meg. Jeg er så forvirret også er det komplisert med tre barn. Noen som kjenner seg igjen?
Avatar

Hei

juni 21 2021 - 23:18
Selv om jeg ikke kjenner meg i dette ville jeg likevel svare deg og si jeg tenker på deg at dette må jo være forferdelig vondt.Syns likevel dere bør jo prøve først for eks parterapi det kunne jo være noe for helt klart dette med de bildene og hvordan fet fremstår er jo uakseptabelt men det er ikke umulig.Du må jo,lære deg å stole på han og det er jo kjempe vanskelig.Jeg ville bare skrive jeg tenker på deg og håper det ordner seg uansett hvilken vei du går men at parterapi kan jo være verdt å prøve men altså sommerlys under innlegget skriver jo litt om slikt.Lykke til.Håper det ordner seg.Du fortjener å være lykkelig.klem
Avatar

Re: Ensom i forholdet

juni 22 2021 - 10:06
Takk for at du ønsket å svare meg. Vi har forsøkt noe parterapi tidligere. Jeg sliter mye med mine følelser og har også fått diagnosen emosjonell ustabil så har nå begynt ibehandling. Han sier han er med og støtter, men det oppleves ikke slik alltid. Jeg håper det ordner seg, men kjenner meg bare så sint inni meg på han. Så har vel kanskje ikke tilgitt han ordentlig likevel ..
og det han har gjort har jeg ikke sagt til noenfordi det er så flaut også vet jeg de fleste vil si hva jeg bør gjøre. Det er så vanskelig.
Avatar

Hei

juni 22 2021 - 12:49
Det er bra du har startet i behandling selv.Det er vanskelig å si dere har jo prøvd parterapi kanskje prøve nytt.Det dreier seg vel mye om at du ikke har tillit til han lenger.Da blir det vanskelig.zvirker som du kommer til å være på vakt igjen og igjen.Skjønner jo at det er vanskelig dette med å spørre om råd til andre rundt hvis du allerede vet hva svaret dems er.Du sier at han sa han er med og støtter deg når du startet i behandling kanskje mener han det virkelig at han føler det.Noen ganger kan det være vanskelig å se det også at noen prøver å støtte.Men altså mye har å gjøre her med Om du elsker han som før.Om du kan få den tilliten til han som før.Om det er verdt det for deg alt dette for at det skal være godt for dere begge.Dere fortjener bégge å være lykkelige.Å gi opp blir samtidig for lett.Altfor mange tyr til det for fort.Men kanskje prøve parterapi på nytt.Liker de andre rundt deg han?I bunn og grunn må du spørre deg tror du at du noen gang kommer til å stole på han igjen?Klem
Avatar

Re: Ensom i forholdet

juni 22 2021 - 19:26
Ja, vi burde nok kanskje prøve parterapi igjen. Men det er liksom den tida og ta fri fra jobb osv. men vi må virkelig finne ut av noe.. orker ikke ja det slik lengre.
Jeg er jo ikke sikkert heller den letteste å være med, men. Har hvertfall ikke gjort noe sånn som såret han.

Ja han er godt likt av andre. Men han kan kanskje være litt sær på enkelte ting og han sliter også litt med enkelte ting.

Takk for tilbakemelding . Klem
Avatar

Hei

juni 22 2021 - 21:06
Tiden strekker sikkert ikke til at det føles slik nå men dette er jo noe som er viktig å gjøre noe med nå så det ikke bygger seg opp etterhvert.Det er bra at du tenkte dere prøver parterapi og du har det vanskelig nok selv siden du starta i behandling det er sikkert blanding av alle disse tingene.Ikke gi opp for fort kjærlighet mange gir opp for fort i dag.Du må gjøre det du føler er det beste og det som gjør deg lykkelig.Dere fortjener virkelig å være lykkelig.Så jeg vil ønske deg lykke til med den behandlingen du er oppi også.og krysser fingre at dere to kommer dere gjennom dette og styrket.Klem
Avatar

Re: Ensom i forholdet

juni 22 2021 - 23:25
Ja nå må vi se hvordan det går i behandling. Han skal være med i morgen, men han er liksom veldig med på alt der, men så blir det liksom ikke sånn hjemme. Men det er sant som du sier at man gir opp for fort. Samridig som man ikke bare skal være i et forhold utren å ha det greit. ❤️

Godt å få litt tilbakemeldinger og luftet tankene litt. Klem
Avatar

Hei

juni 23 2021 - 09:11
Så bra Looneygirl at han skal være med.Lykke til og håper det går bra at du finner støtte i han etterhvert.
Til forsiden