Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom, Forlatt og Hatet Mann

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom, Forlatt og Hatet Mann

april 13 2020 - 03:28
Hvorfor er det så ekstremt vanskelig å finne venner på sin egen alder som vil treffes, snakkes osv. Er jo 7 milliarder mennesker på jorda eller mer, har jeg gjort noe forferdelig galt når jeg ikke finner venner iblant 7 milliarder mennesker eller mer om det er så at jeg har gjort noe galt eller sagt noe sårende så kan man eventuelt rette opp sakene å be om unnskyldning osv.

Ensom og Forlatt Ungmann på 27 år ifra Alta i Finnmark, Nord Norge
Avatar

Føler det samme

mai 16 2020 - 01:50
Jeg har følt det samme så utrolig mange ganger. Jeg tror relasjoner krever svært mye tålmodighet. Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg mer, men jeg sliter med samme. Noen ganger har det hjulpet å utsette seg for nye situasjoner. Jeg har en venninne idag og grunnen til at vi er venner er fordi hun bestemte seg dagen vi møttes for at hun ville være venn med meg. Også gikk det seg til. Men det skjer ikke alltid.

Og kanskje det har noe med at du bor i Alta. Mange av de på din alder er bosatt andre plasser, kanskje i Tromsø som studenter. Kanskje du har noen gamle bekjente som du kan ta kontakt med igjen? Håper du finner ut av det.
Avatar

En venn

mai 18 2020 - 19:44
Hei forstår at det kan være vansklig noen ganger å finne venner i sitt eget miljø, og det er sterkt av deg å snakke ut om dette.
Har sendt deg en melding om du vil prate. ^_^

Mvh
Jente i Alta
Til forsiden